Топ-10 закладів: де та за скільки франківці можуть відсвяткувати Новий рік

Вже за декілька днів настане 2017 рік – свято, яке з нетерпінням чекають як малеча, так і дорослі.

novyj-rik-1024x683
Звісно, хочеться, щоб ця ніч була незабутньою. Що для цього потрібно? Хороша компанія і приємне місце зустрічі. 

Ogogo! розповість, де і за скільки можна відсвяткувати Новий рік в Івано-Франківську, а хороша компанія завжди знайдеться.

Рейкарц Парк Готель

У новорічному меню ресторану холодні закуски, гарячі страви, напої, десерти, а також святкове барбекю із традиційним українським самогоном. Щодо розваг, то відвідувачів чекає креативний ведучий, привітання від Діда Мороза та Снігуроньки, виступ шоу-балету, сюрпризи, дискотека та феєрверк.

Ціна – 1 тисяча 400 гривень з людини. Залишилися місця у VIP-залі, який може вмістити компанію до 15 осіб (ціна та ж).

park-gotel

Ресторан “Лейбова гора”

Заклад обіцяє відвідувачам запальну новорічну вечірку. Розважатимуть гостей ведучий із Тернополя Остап Гладкий, кавер-гурт “Party-Fon”, також влаштують паперове шоу. У ціну увійде святковий стіл, пляшка шампанського на один столик і шашлик, до якого подадуть самогон, хрінівку та глінтвейн.

Вартість одного місця – 1 тисяча 600 гривень. Є ще вільні столики.

lejbova

Ресторан “Рів’єра” 

У святковому меню холодні та гарячі закуски, основна страва – новорічний сет, десерти, фуршетний стіл та шампанське – алкоголь можна приносити з собою.

Розважатимуть відвідувачів дует ” Black & White” та гурт  “VIVAT”. Вартість місця – 1 тисяча 500 гривень (є вільні столики).

rivyera

Ресторан “Надія”

Заклад запрошує на карнавальну вечірку, на якій ви зможете “відвідати” Бразилію, Венецію та Індію. Для гостей виступлять гурт  “Ді Сперанса” та шоу-балет “Шоу тайм”. Ведучі вечора – Олег Шинкарук та Олена Коновалова.

Ціна за місце – 1 тисяча 900 гривень. У ціну входить також меню від шеф-кухаря та алкоголь. Місця залишилися.

Читайте також  ТНМК гучним концертом запалив Франківськ. ФОТО, ВІДЕО

nadiya6

Ресторан “Black & White”

Заклад пропонує відвідувачам за 800 гривень з людини святкове меню, алкогольні напої та розважальну програму.

Розважатимуть гостей співачка Yoko Kot та діджей. На святі також будуть Дід Мороз та Снігурочка.

На жаль, вільних місць уже нема, тому беріть цей заклад на замітку.

bile-ichorne

Tuning Hall Club

У новорічну ніч клуб обіцяє програму, яка складатиметься із двох частин. З опів на одинадцяту до дванадцятої години ночі для гостей виступатимуть гурт “SPARTA” та співачка Євгенія Левченко. Опівночі гостей привітають Дід Мороз та Снігурочка. З 00:30 до 04:30 виступатиме вокально-танцювальний гурт “Тhe Мirrors”.

У меню: нарізки, гаряче, канапе, алкоголь ви можете обрати самі. Ціна – 800 гривень з людини. Є ще 4 столики, які розраховані на 10 людей та 3 столики для шістьох.

tyuning

El Dorado night club & karaoke

Заклад вразить гостей еквілібр-шоу, яке презентує “Duo Fiore”.

Клуб пропонує два види меню: 590 та 770 гривень за місце. У дешевший варіант входить м’ясне асорті, сирна тарілка, гарячі страви, канапе, десерти та алкоголь на 100 гривень із людини. За 770 гривень вам до основного меню запропонують фірмові суші.

Вільними залишилися лише два столики для невеликих компаній.

eldo

Ресторан “Зосина воля”

Заклад пропонує у новорічному меню холодні, гарячі страви, закуски та елітний алкоголь. Відвідувачів розважатиме кавер гурт “Дзвони сонця” та діджей.

Ціна за вечір з одного відвідувача – 1 тисяча 500 гривень, однак є умова, що повинна бути компанія з мінімум шести людей. Вільні столики ще є.

zosya

Pasage Gartenberg

Гостей закладу розважатимуть “Хлопці по виклику” та тернопільський гурт “Фіра”. Також вас чекає новорічне святкове меню, фуршет з candy bar, суші, караоке, фотозона, конкурси та подарунки.

Читайте також  10 місць в Карпатах, які ви маєте побачити на власні очі

Ціна з людини – 1 тисяча 500 гривень. У суму входить пляшка шампанського на компанію чотирьох людей. Інший алкоголь потрібно купувати. Є ще вільні місця.
pasazh

Grand America bar & kitchen

У закладі ви зможете зустріти Новий рік за 650 гривень з людини. У ціну входить святкове меню та алкогольні напої. Розважатиме гостей кавер гурт “COCKTAIL”.

Вільних місць є ще багато.

grand

Сподіваємося, ця стаття допоможе зробити ваш Новий рік незабутнім!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.