У Франківську шукають кандидатів в ініціативну групу для формування Громадської ради при ОДА

31 грудня завершується процес формування Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при облдержадміністрації.
Оскільки формування складу ініціативної групи здійснюється на засадах прозорості та відкритості, у організацій громадянського суспільства залишилося ще два дні для подання пропозицій щодо кандидатур.

bez-imeni-2

Пропозиції приймаються за телефоном: 55-20-06, 095-124-33-93 та ел.поштою: [email protected].

При поданні кандидатури, просимо вказати прізвище, ім’я, по-батькові , контактні дані та представником якого ОГС є запропонований кандидат.

Довідково: 14 грудня 2016 року відбулося підсумкове засідання громадської ради при облдержадміністрації, під час якого голова громадської ради Віталій Перевізник та голови комітетів прозвітували про роботу, яка здійснювалася громадською радою протягом 2 років її каденції. Також було прийнято рішення про завершення діяльності громадської ради, сформованої у 2015 році та, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», оголошено відкритим процес оновлення складу громадської ради та початок формування Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.