Зірка “50 відтінків сірого” номінована на премію BAFTA

Дакота Джонсон виявилася в числі претендентів на премію в номінації “Висхідна зірка”.

1738198

Актриса Дакота Джонсон, яка зіграла в “50 відтінків сірого”, опинилася в списку претендентів на престижну премію BAFTA в номінації “Висхідна зірка”, передає The Daily Mail.

Повідомляється, що дочка Мелані Гріффіт, яка зіграла роль Анастейші Стіл в мелодрамі “50 відтінків сірого”, стала одним з відкриттів року, за що і була включена в претенденти на нагороду.

Поряд з нею в почесний список також включений актор з нової частини саги “Зоряні війни” Джон Бойега, який зіграв учня джедая, а також молоді актори Терон Еджертон, Брі Ларсон і Бел Паулі

Вийшов трейлер пародійної комедії “50 відтінків чорного”

“Це дуже почесно – бути серед номінантів на премію EE Rising Star Award. Я щиро дякую премію BAFTA і журі”, – зазначила актриса Дакота Джонсон.

Раніше Корреспондент.net повідомляв, що стрічка “50 відтінків сірого” зібрала в прокаті в 10 разів більше її бюджетних коштів. В даний час заплановані виходи ще двох частин фільму, знятих на основі сіквелів нашумілого роману. За інформацією виданняJust Jared, стрічки будуть зніматися паралельно.

Попередньо відомо, що вихід другого фільму запланований на лютий 2017 року, а фінальну частину глядачі побачать на початку 2018 року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: