Помста овідіопольського душогуба: жахливі подробиці жорстокого вбивства

Історія з “Овідіопольським м’ясником”, який обезголовив жінку і її дворічну дочку, в також хотів здійснити теракт в Одесі, обростає новими подробицями.

442b5d957482bb6bc6d7d3187e0dd95a

Передісторія

Підозрюваний – 31-річний Дмитро Погорілий працює водієм вантажівки. Місцеві жителі розповідають про нього як про “спокійного і господарського”, а дружина називає “зразковим сім’янином”. У підозрюваного є маленька дитина.

Однак, як повідомляє журналіст Костянтин Гак, напередодні подвійного вбивства, близько полудня Погорілий несподівано заявив своєму сусідові, що той у нього в чорному списку. Після цього він завдав йому удари в голову. Дмитро бив свого сусіда до тих пір, поки йому не вдалося вирватися і втекти – зараз він перебуває в лікарні.

1183731

Підпали і подвійне вбивство

Вдень 29 грудня Дмитро Погорілий проник в будинок Олександра Никитинського – інспектора податкової Малиновського району. Деякі ЗМІ кажуть про те, що підозрюваним рухало почуття помсти щодо податківця. В особняку він нікого не знайшов, так як господарі відпочивали в Карпатах. Після цього він підпалив оселю, підірвавши газовий балон.

Тому він відправився до сім’ї брата податківця – Олександра Журавльова, який продавав щербень і пісок, а також є депутатом селищної ради. Саме у нього працював водієм Дмитро Погорілий. У цей момент батько родини гасив пожежу в особняку свого брата, а в будинку знаходилася його 42-річна дружина та дворічна дитина. Спочатку вбивця завдав їм ножові поранення, а після відрізав своїм жертвам голови. Потім він підпалив будинок, сів у вкрадену вантажівку MAN і виїхав до Одеси.

Теракт

За інформацією поліції, підозрюваний мав намір здійснити в Одесі терористичний акт, врізавшись в натовп людей. Так, по дорозі в Одесу, Дмитро протаранив два автомобілі. На щастя, вправоохоронці вже знали про те, що трапилося і гналися за ним.

Читайте також  Помста за інтим: двоє підлітків вбили та розчленували іноземця (відео)

По телефону Дмитро, нібито, повідомив своєму колишньому роботодавцеві про те, що збирається зробити. Отримавши таку інформацію, силовики перекрили трасу і змусили злочинця згорнути в поле. Дмитро зник, фура застрягла в багнюці і підозрюваний втік.

Спецоперація

До пошуку підозрюваного було залучено багато підрозділів, і не тільки поліції. У спецоперації брали участь і співробітники карного розшуку, і бійці поліцейського спецназу КОРД, СБУ та військовослужбовці Національної гвардії – всього понад 700 осіб. Також до розшуку злочинця приєдналися і місцеві жителі з мисливськими рушницями.

Шукали Погорілого майже добу. Вночі він бродив в лісосмузі біля села Роксолани. У цьому районі його і затримали – в одному з будинків дачного кооперативу. Він не чинив опору і відразу у всьому зізнався.

 Хотів, щоб мене боялася вся Одеса.

– заявив він.

Причому Погорілий підтвердив наявність “чорного списку”. Як виявилося, він планував підпалити ще кілька будинків в Овідіополі.

Мотивом злочину була помста колишньому роботодавцю і намір “залякати усю Одесу”. Про це він заявив сам, передає прес-служба поліції в Одеській області.

Відтворення вбивства

В рамках слідчого експерименту, Дмитро показав, як він відрубував голови своїм жертвам. Про це в Facebook пише журналіст Максим Войтенко.

Для цього була використана паперова сокира як знаряддя вбивства, лялька – в ролі дівчинки і співробітник органів в якості жінки.

На фотографіях – чоловік у касці і бронежилеті показує, як він паперовою сокирою рубає голову дитячій ляльці. Це не фільм жахів – це підозрюваний у звірячому подвійний вбивстві з відрубуванням голів – під Одесою. Схоже, на відтворенні. Одна з убитих – дитина. Судячи по-всьому, ведмежа на фото залишився від неї.

– пише журналіст.

Читайте також  Глумився два роки: На Прикарпатті чоловіка підозрюють у розбещенні двох 13-річних дівчат

Відплата

Овідіопольський районний суд заарештував підозрюваного – без права внесення застави. Досудове розслідування здійснюється по п. 1, 2 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 194, ч. 1 ст. 289 КК України (умисне вбивство двох осіб, умисне вбивство малолітньої дитини, умисне пошкодження майна шляхом підпалу; незаконне заволодіння транспортним засобом) “. Процесуальне керівництво буде здійснювати Іллічівська міська прокуратура.

Швидше за все, Погорєлову “світить” довічне позбавлення волі. Райвідділ поліції в Овідіополі, в якому тримають підозрюваного у жорстокому вбивстві, взяли під посилену охорону. Будівлю охороняють нацгвардійці, а на першому поверсі чергують автоматники.

Відзначимо, що в Овідіополі через траур відмінили всі новорічні заходи.

1183721

1183722

1183723

1183725

1183726

1183732

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.