Шалена погоня: Mitsubishi втікав від поліцейського Prius на швидкості біля 200 км/год (відео)

На вулиці Івасюка в Івано-Франківську патрульні почали переслідувати автомобіль Mitsubishi Lancer, водій якого проігнорував вимогу про зупинку та почав тікати за місто.

Наздогнали порушника у селі Вікторів Галицького району – він вчинив ДТП з патрульним автомобілем.

 

maxresdefault

Тоді водій намагався втекти з місця, але згодом був затриманий. Під час інциденту, коли водій втікав, один із інспекторів пошкодив ногу. Вже пізніше затриманий на прилеглій території під час втечі 25-річний водій погодився пройти тест на вміст алкоголю у крові. Він виявився позитивним – 0,57 проміле. Крім того, порушник не мав реєстраційних документів на автомобіль. До слова, у салоні автомобіля були пасажири – четверо дівчат, які також знаходилися у стані сп’яніння. Про це пишуть Версії з посиланням на westnews.

На водія-порушника складено протоколи за Ст. 122-2 (Ред. – Невиконання водіями вимог про зупинку), 124 (Ред. – Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів, автомобільних доріг чи іншого майна) та 130 (Ред. – Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) КУпАП. Також винесено постанову за Ст. 126 (Ред. – Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки)КУпАП.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.