Марцінків та його заступники отримуватимуть 50% надбавки та матеріальну допомогу

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та його заступники отримуватимуть суттєву надбавку та матеріальну допомогу.

По це йдеться у рішенні міської ради від 22 грудня 2016року.

30833-1u

Відповідно до ст.21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 року № 268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, керуючись ст.25, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
в и р і ш и л а :
1. Встановити з 03 січня 2017 року міському голові, секретарю міської ради, першому заступнику міського голови, заступникам міського голови та керуючому справами виконкому міської ради надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та вислугу років.
2. Надати вищевказаним керівникам матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань в розмірах середньомісячної заробітної плати і преміювати їх за результатами праці, а також до державних та професійних святв межах затвердженого фонду оплати праці на відповідний період згідно розпорядження міського голови”, – вказано у тексті рішення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.