5 речей, які потрібно негайно викинути із косметички

У нинішніх реаліях особливо не розгуляєшся, доводиться економити на всьому, навіть в улюбленій косметиці. Hochu.ua ділиться радою, яку косметику купувати в кризу, а без чого можна обійтися як мінімум в цьому сезоні. Про це пише сайт “Здоровя”.

dfr

1. Бузкова помада

Насамперед, прибираємо її, рідну. Перш за все, фіолетова помада з усіма її відтінками ну дуже специфічна, підійде далеко не кожному, та й взагалі тенденції весняного макіяжу говорять про спокійні природні відтінки. До того ж фіолетова помада старить. Якщо вже зовсім закортіло, краще подаруйте її бабусі. Це ж правило стосується і блисків для губ.

2. Перламутрові тіні для повік

От уже без чого точно можна обійтися – важко уявити собі ситуацію, в якій такі забарвлення досі можуть бути актуальними. До того ж перламутрові тіні не дуже практичні, оскільки ними не можна підкоригувати форму очі. Якщо хто з ними і повинен працювати, то тільки візажисти – для вашого ж блага.

3. Лак з блискітками

Не користуйтеся ним в повсякденному житті – це занадто яскраво і химерно. Втім, і на який-небудь урочисто-розважальний захід він теж не так щоб підходить. Користуйтеся однотонними кольорами, а якщо вже дуже захотілося екзотики, нафарбуйте нігті неоновим лаком.

4. Парфумерне молочко для тіла

Природно без засобу, який і живить вашу шкіру, і зволожує її, не обійтися – все-таки користь очевидна. Але якщо ви нерозлучні з улюбленими духами і навіть через дорогу в магазин виходьте тільки після того, як побризкати, не витрачайте гроші на парфумерне молочко. По-перше, його запах буде змішуватися з ароматом парфумів, по-друге, воно набагато дорожче.

5. Лак для волосся “extra strong”

Читайте також  Зимова казка: у соцмережі з’явилися неймовірні світлини Гошева. ФОТО

Останнім часом мода на лак для волосся в повсякденному житті тьмяніє. А на лак сильної фіксації і поготів. Залиште це засіб людям сцени. А якщо з зачіски вибилося неслухняне пасмо, яке ніяк не приборкати, закріпіть шпилькою або підкрутити плойкою. А віртуозні начісування залиште перукарям і панкам, нехай вони створюють попит на цей лак.

І на останок. Не забудьте почистити косметичку: приберіть поламану і прострочену косметику, викиньте торішній крем для засмаги і розпушити пензлик, засохлу туш і порвані спонжі. Тоді з’явиться місце для чогось приємного і корисного.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.