Суперлегкий трюк позбавить від болю в області шиї і потилиці за 10 секунд!

М’язи шиї, потилична частина голови і плечі можуть боліти в кінці робочого дня.

Від тривалого перебування в одній позі шия жахливо страждає! Якщо ти сидиш за комп’ютером більше 3 годин на день або часто переглядаєш новини в телефоні, швидше за все, ти знаєш, наскільки нестерпно може нити шия.

4481427e844d742b12fd15d91cf16b03

Також біль в шиї може виникнути в результаті запалення або переохолодження. Ти здивуєшся, дізнавшись, що лікувати запалення шиї можна вдома за допомогою звичайного рушника! Це займе всього 10 секунд, але діє безвідмовно.

pohudenie-s-pomoshhyu-valika-iz-polotentsa-otzyvy-2

Як лікувати шию в домашніх умовах

Для мене хворобливі відчуття в області шиї є звичними, тому що за комп’ютером доводиться проводити багато часу. Іноді з болем допомагає впоратися самомасаж або спеціальні вправи. Але дуже часто такі маніпуляції не приносять бажаного полегшення, доводиться довго стояти під гарячим душем, щоб хоч якось допомогти м’язам.

bol_v_shee

Як лікувати біль у шиї за допомогою звичайного рушника, ти дізнаєшся, подивившись цей маленький ролик. Я випробувала відразу ж хитрий прийом – і допомогло! Потрібно всього лише помістити скручене в щільний валик рушник під проблемну область…

Ось це ефект! Щаслива посмішка дівчини, у якої більше нічого не болить, підкорює.

poza_svyazannogo_ugla

Звичайно ж, якщо ти будеш підтримувати себе в хорошій фізичній формі і зміцнювати тіло регулярними навантаженнями, біль в шиї і інших м’язах не буде турбувати так часто, навіть якщо проводити весь день на комп’ютером.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.