Перший поцілунок розповість про майбутні стосунки

Те, як цілується твій партнер, багато повідає про нього і проллє світло на ваші подальші відносини.

7310_215-610x250

Ніженка. Міцно стискає тебе в обіймах, притискається до твоїх губ, та так, що здається, боїться втратити. Він відданий і вірний, прихильник серйозних відносин. І дуже ранима, хоча на перший погляд може здатися неприступним.

Мисливець. Починає з безлічі легких Чмоки в губи, потім повільно переходить до французького поцілунку з покусуванням і пощипування. Він досвідчений, цікавий, гарний у ліжку, але вірність, на жаль, не головна його чеснота.

Серйозний хлопець. Він не поспішає з поцілунками, а якщо справа до них доходить, не виражає особливої пристрасті – сухо цілує тебе в губи. Що ж, перед тобою серйозний і надійна людина. Йому не потрібен легкий флірт. Якщо ти йому сподобалася, він готовий чекати досить довго, поки ти не подаси йому знак, що і він тобі небайдужий. Тоді він перейде до більш рішучих дій. І повір, не розчарує.

Мачо. Відразу ж починає з французького поцілунку, і не даючи тобі схаменутися, переходить до поцілунків щік, шиї, грудей. Твій партнер напористий, самовпевнений, і з ним буде нелегко досягти компромісу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.