Новий смартфон Apple “IPhone X” вийде з “обгорнутим” навколо корпуса екраном, – ЗМІ

Компанія Apple в 2017 році випустить три нові версії смартфона iPhone: 4,7 – 5,5-дюймові моделі, які змінять iPhone 7 і iPhone 7 Plus, а також модель iPhone X, “обгорнутий” екраном. Про це повідомляє Appleinsider.

5880e91c6a24b-screenshot-16_1200
Про те, якими будуть нові смартфони Apple розповів аналітик компанії Cowen and Company Тімоті Аркари, який посилався на джерела серед постачальників Apple. Модель iPhone X вийде з 5,8-дюймовий OLED-дисплеєм, який буде йти від краю до краю, пише Сноб.

“Обгорнутий” (wraparound) екран буде “фіксованим і гнучким”. Гарнітура, камера для селфи і відеозв’язку FaceTime і сканер відбитків пальців Touch ID, за припущеннями експертів, будуть вбудовані в OLED-екран нового смартфона.

Apple також додасть в модель сканер райдужної оболонки ока і лазерний сенсор для підтримки управління жестами. Також смартфон буде підтримувати бездротову зарядку.

5880e947f302c-19047-18875-cwib8i0wcaiaqtw-l

Як повідомляють Українські Новини, у Росії та Білорусі ціна на iPhone середньому на $100 вище, ніж в Україні.

Нагадаємо, на початку вересня корпорація Apple в рамках презентації новинок в каліфорнійській штаб-квартирі представила нові смартфони iPhone 7 і 7 Plus.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.