На Прикарпатті за майже 6 мільйонів гривень реконструюють шкільний басейн (інфографіка)

Відділ будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Косівської РДА уклав угоду з ППФ «Теплодар» на реконструкцію плавального басейну в Рожнівському НВК „Гуцульщина”.
energija_2

Вартість угоди – 5 775 319,10 грн. з ПДВ, інформує Бліц-Інфо. Як зазначено у “Віснику державних закупівель”, за ці кошти фірма повинна встановити радіаторне опалення басейну, модульну котельню, водопідігрівники та сонячний колектор, переобладнати додаткові приміщення ( коридори, душові та туалети), технологічний водопрововід, систему вентиляції, замінити вікна та двері. Також має бути виконана гідроізоляція фундаменту та стін, заміна плитки у приміщення та чаші басейну. Загалом, технічне завдання з повним переліком робіт та матеріалів, які мають бути використані при реконструкції, містить понад 700 пунктів.

Всі роботи мають бути завершені до кінця 2016 року.

Приватне підприємство «фірма Теплодар» належить коломиянину Ігорю Яремчуку.

Громадська ініціатива «Антикорупційний монітор», перевіривши особу фірми-переможця у даному тендері, визначила ознаки корупційної складової як «значні».  Зокрема, на основі тих фактів, що засновником та керівником фірми є одна і та ж особа, а статутний фонд дорівнює нулю.

Директор фірми Ігор Яремчук під час минулих місцевих виборах балотувався від «Народного контролю» в ради різних рівнів на Коломийшині та не пройшов.

Окрім «Теплодару» в тендері брали участь ще три фірми: «УБКС 17-2», «Екстра-будсервіс» та «БК «МВ ГРУП».

Найвищу ціну, а саме 6 919 697,53 грн з ПДВ запропонувала віднедавна яремчанська, а раніше – донецька фірма «УБКС 17-2» (переєструвалась у вересні 2015).

Пропозиція фірми «Екстра-будсервіс», що зареєстрована в Галичі, була найближча до переможця – 6 078 887,00 грн. без ПВД.

Київська «Будівельна компанія «МВ ГРУП» за реконструкцію басейну просила 6 916 828,00 з ПДВ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: