Топ-3 поради, як швидко вернутися в форму після свят

Після новорічних та різдвяних свят завжди складно повернутися до нормального режиму харчування. Адже, кожен дозволяє собі трошки розслабитися на свята, а саме вживає: алкоголь, салати з майонезом, жирні страви та солодощі. Вони звичайно ж, як би нам того не хотілося, стають причиною накопичення токсинів в організмі та додають небажаних сантиметрів на талії.Тому після закінчення всіх святкувань кожен мріє швидко повернутися в форму.

226201

Отже, пропоную вам кілька порад, які допоможуть швидко та ефективно привести себе до ладу після Нового року та Різдва Христового.

226201_0

По-перше спробуйте створити режим із їжею, старайтесь зменшити її споживання до 2-3 разів на день. У цей період краще їсти легкі супи, гречану, вівсяну та рисову каші. Але все у розумних кількостях. Такі зусилля допоможуть не лише очистити організм, а й позбутися зайвих кілограмів.

По-друге, ні в якому разі не голодайте, бо це принесе ще більше шкоди. Краще присвять кілька днів на тиждень розвантаженню організму. Тут стануть у нагоді різноманітні соки-фреші, компоти з сухофруктів, кисломолочні продукти, нежирна риба. Не зайвим буде й наситити свій організм вітаміном С, вживаючи аскорбінову кислоту.

По-третє виключіть зі свого раціону або деякий час взагалі не вживайте жирні, смажені страви, алкоголь, солодкі газовані напої, копчені продукти, вироби з тіста, солодощі. Корисно також вилучити з раціону каву й спробувати замінити цей напій зеленим чаєм або трав’яними відварами.

Також, не забувайти про цілющі властивості води. Щоденно потрібно випити 1.5-2 літри. Така кількість води допоможе позбутися шлаків, запобігти інтоксикації та зневодненню. У цей період не варто чекати на відчуття спраги, а якомога частіше наповнювати склянку водою.

Пам’ятайте і про прогулянки на свіжому повітрі. Вони неодмінно підуть вам на користь.

Читайте також  На вулиці Тролейбусній поблизу візового центру з’явилися нещодавно демонтовані кіоски

Ну, а найлегше, звичайно ж, проявити поміркованість у свято, не переїдати. Хорошим стимулом тримати себе в рамках буде, якщо ви собі купите дуже дорогий одяг. Повірте, думка про те, що через тиждень ви не зможете влізти у своє улюблене плаття, змусить вас тримати себе в руках.

Вам належить велика робота по зміні свого способу життя. Для того щоб постійно підтримувати досягнуті результати, потрібно займатися спортом і вести активний спосіб життя.

226201_1

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.