П’яний футболіст Алієв побив екс-дружину на очах у дітей: відео

Олександр і Тетяна Алієви розлучені більше чотирьох місяців, але продовжують жити під одним дахом. Про це передає tabloid.informator.news з посиланням на ТСН. Тетяна каже, що в п’ятницю близько полудня Алієв прийшов додому напідпитку і почав її ображати.

Слово за слово і, стверджує жінка, дійшло до бійки. Старший син Тетяни Віталій викликав поліцію. Віталій розповів: Початок ситуації я сьогодні пропустив.

orig_298702

Я тільки почув крики, кидки, істерики. Те, як її на балконі сьогодні закрили. Я викликав поліцію, тому що я вже неодноразово між ними стаю в таких ситуаціях, знаю, що немає сенсу з ними говорити в такі моменти. Тому викликав поліцію, щоб приїхали і їх розняли.

Тетяна плаче і показує синці на тілі. Поліція склала протокол зі слів жінки. Каже, вже зафіксувала тілесні ушкодження у медиків і все передала правоохоронцям.

Крім того, запевняє, звернулася до соціальних служб, адже дуже переживає за дітей і як на них позначаться батьківські конфлікти. Олександр запевняє, що після розлучення руку на дружину не піднімав.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.