Американський актор звинувачений у вбивстві сусіда мечем

Інцидент стався в ході суперечки про дівчину актора.

1742533

Американський актор Рікардо Медіна-молодший, який відомий за ролями в серіалах “CSI: Маямі”, “Могутні рейнджери” і “Швидка допомога”, звинувачується у вбивстві свого сусіда мечем, передає Entertainment Weekly.

Повідомляється, що Медіна-молодший 31 січня минулого року заколов сусіда в будинку у Лос-Анджелесі під час суперечки про дівчину.

Також відомо, що актор сам викликав швидку допомогу пораненому Джошу Статтеру, а також зв’язався з поліцією. Після прибуття лікарі констатували смерть Джоша.

Наразі правоохоронні органи відпустили актора на волю, оскільки не мають достатньої кількості доказів для його арешту. Суд у цій справі почнеться 19 січня. Адвокат актора стверджує, що обвинувачений використовував меч як засіб самозахисту.

“Хочу сказати, що дуже і дуже жалкую про те, що трапилося. Я радий опинитися на волі, і моє серце співпереживає родині Статтера”, – прокоментував інцидент Медіна-молодший.

Раніше повідомлялося, що в США продавець відлякав грабіжників за допомогою величезного меча. Інцидент був зафіксований на відео камерами спостереження.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: