У Франківську представили твори мистецтва XX-XXI ст., які продадуть на благодійному аукціоні (ФОТО)

У суботу, 21 січня, в Івано-Франківському облмуздрамтеатрі відкрилася виставка творів мистецтва XX-XXI ст. Ці роботи продадуть на благодійному аукціоні, що відбудеться 28 січня, а зібрані кошти передадуть міському пологовому будинку.

aukcion27

Такий маштабний захід в Івано-Франківській області Аукціонний будинок «Art Consulting Group» проведе вперше. Його ініціаторами стали благодійний фонд «Україна Інкогніта» та туристичний комплекс Буковель.

Організатори переконані, без якісного обладнання та ретельного піклування сучасне акушерство уявити не можливо. Натомість, здоров’я породіль та немовлят у перші дні після народження є критично важливими. Саме тому благодійна підтримка перинатального центру стає не лише потрібною, але й принциповою справою.

«Ми раді долучитися до такої благої справи, адже немає нічого важливішого за нове життя! Для цього аукціону ми зробили добірку робіт із широким ціновим діапазоном, щоб якнайбільше людей змогли взяти участь у аукціонних торгах і допомогти. Представлені твори будуть цікаві як для досвідчених колекціонерів, так і для тих, хто лише починає цікавитися мистецтвом», — зазначає Владислав Вакуленко, один із засновників АБ ACG.

Зазначимо, що на відкриття виставки прийшло чимало люду – політики, чиновники, бізнесмени, мистецтвознавці та духовентво. Кожен з них міг ознайомитися з лотами та пригледіти щось для власної колекції.

На виставці представлено 58 робіт. На аукціоні стартова ціна найдешевшої роботи становить 200$. Це картина Віктора Павлова «Оголена, 2000-ні». Найдорожчим твором мистецтва, який представлений на аукціоні, вважається картина Адальберта Ерделі «Церква на березі річки», стартова ціна якої 42 000$.

Виставка триватиме  з 22 по 25 січня в приміщенні Івано-Франківського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Івана Франка та 27- 28 (до 12:00) січня – в Radisson Blu, Bukovel. Там же і відбудеться аукціон.

Читайте також  В Україні продали монету за рекордну суму: як вона виглядає

aukcion01

aukcion30

aukcion31

aukcion32

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.