З’явилися фото нічного ДТП за участі п’яного водія, у якому постраждало 5 дітей (фото)

У місті Яремче водій легковика, що виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з іншим автомобілем, керував машиною у нетверезому стані. У салоні «Жигулів» перебували четверо його дітей та дружина.

ÄÒÏ íà Ëþñòäîðôñêîé äîðîãå â Îäåññå 26 ñåíòÿáðÿ 2008 ã.

Аварія трапилася 22 січня, близько 18 год. 45 хв. на виїзді з міста Яремче. Як наразі встановлено, 27-річний житель села Микуличин, Яремчанської міської ради, рухаючись автомобілем «ВАЗ 2109», не врахував дорожньої обстановки, не впорався із керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із автомобілем “Форд Фієста” під керуванням 38-річного іванофранківця.

Внаслідок аварії водій автомобіля “ВАЗ 2109” отримав тілесні ушкодження у вигляді саден ноги. Його 29-річну дружину та трьох дітей віком 6, 4 і 3 років госпіталізували до Яремчанської лікарні з травмами голови. Ще одного 3-річного хлопчика-близнюка з тяжкими ушкодженнями голови доправили до обласної дитячої лікарні.

Крім того, в ДТП постраждала ще одна дитина – 4-річна пасажирка «Форда». У неї діагностовано післятравматичні головні болі.

Працівники поліції з’ясовують усі обставини ДТП, у якій травмовані люди.

Зокрема, встановлено, що водій «Жигулів» перебував за кермом добряче захмелілим.

_lcaJgRMfME

PE0Ze02HgeE

wfpYQkWGJAI

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.