У “недореспубліці” збирають підписи під петицією проти України

У Кремлі віддали наказ бойовикам «ДНР» розгорнути масштабну акцію з дискредитації ЗСУ

Дира

На території, яку тимчасово контролюють бойовики «Донецької народної республіки» триває збір підписів під петицією до Організації Об’єднаних Націй та Організації з безпеки та співробітництва в Європі. Бойовики мають на меті оббрехати Збройні сили України. Терористи підготували свої звіти для міжнародних організацій, що діють на території Донецької області у рамках масштабної операції з дискредитації українських військових.

Як зазначив координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук, за отриманою ними оперативною інформацією, бойовики готують петицію «про невиконання Україною Мінських угод» і «злочини ВСУ проти мирних жителів Донбасу». Вказівку підготувати даний документ бойовики отримали від кураторів з Кремля.

Для збору підписів було залучено «громадський рух «Донецької Республіки», в приймальнях якого наразі все і відбувається. Загалом по всій території окупованої Донеччини бойовики задіяли 35 таких приймалень. Станом на сьогодні окупантам вдалося зібрати  370 тисяч підписів, які систематизуються в окремих томах. На даний момент є близько 200 таких томів.

 «Одночасно серед «бюджетників» у Донецьку, Макіївці, Єнакієве поширюється чутки про те, що особи, які не підписали ці петиції, будуть перевірятися «МГБ ДНР» на предмет лояльності керівництва терористів та зв’язків з українськими спецслужбами», – зазначив Тимчук.

Учора інформаційні ресурси підконтрольні «ДНР» заявили, що сили АТО обстріляли автобус у селі Оленівка.

Раніше група ІС повідомляла, що окупанти проводять спецзаходи для обману спостерігачів ОБСЄ.

За матеріалами:

http://informator.news/dnr-maje-namir-peredaty-mizhnarodnym-orhanizatsiyam-zvity-pro-zlochyny-zsu-tymchuk

http://strichka.com/article/58643852

http://uapress.info/uk/news/show/158965

https://www.facebook.com/sprotyv.info

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: