“Київстар” змінює тарифи, без згоди користувачів

Оператор мобільного зв’язку з 1 лютого 2017 року припиняє дію контрактних тарифних планів і автоматично переводить абонентів на тарифні плани

290421_1

Оператор мобільного зв’язку з 1 лютого 2017 року припиняє дію контрактних тарифних планів “Все по 40”, “Все за 70”, “Все за 120”, “Все за 95” і “Все за 150” і автоматично переводить абонентів на тарифні плани “Все по 65”, “Все за 90”, “Все за 125”, “Все за 110” і “Все за 175”, передає Ukr.Media.

Про це офіційно повідомила компанія, пише газета Експрес.

Крім того, з 12 січня “Київстар” закрив тарифні плани “Київстар Дзвінки”, “Київстар Дзвінки. Регіон 1”, “Київстар Дзвінки. Регіон 2”, “Київстар Дзвінки+” і низку інших старих тарифів та перевів абонентів, які ними користувалися, на нинішню лінійку тарифних планів “Розмови” і “Онлайн”.

Абонентів старих тарифних планів переводять на нові автоматично, тож користувачам слід уважно прочитати умови нових тарифів, щоб не втрапити в халепу. Здебільшого абонентська плата на нових тарифних планах зросте на 15 — 20 грн., водночас кількість інтернет-трафіку, дзвінків на номери інших операторів та інших послуг також збільшиться.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.