З’явились нові подробиці в справі матері-алкоголічки яка насмерть споїла спиртом 9-місячну доньку ….(фото, відео)

Зловмисниці оголосили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Їй загрожує до 15-ти років позбавлення волі або ж довічне ув’язнення.

otruyennya-dytyny-e1485183488901

Наприкінці травня 2016 року слідчо-оперативна група виїхала у Деснянський район на виклик, який надійшов від лікарів «швидкої»: у квартирі виявили мертвою 9-місячну дитину. За попередньою інформацією лікарів, дівчинка могла померти внаслідок синдрому раптової дитячої смертності. Однак правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський згадує:

– Матір пояснила, що її 9-місячна дівчинка останні два дні погано себе почувала, у неї була підвищена температура та розлад травлення, але до лікарів жінка не зверталася. Чому вона так халатно відносилася до здоров’я маляти, пояснити не змогла.

При виїзді на місце правоохоронців насторожили і умови проживання сім’ї: в квартирі – безлад, сміття. Зі слів сусідів, матір дитини неодноразово бачили напідпитку. Окрім цього, у 43-річної жінки є ще двоє дітей – 3-річний хлопчик (зараз перебуває у дитячій лікарні) та 11-річна дівчинка (поміщена у дитбудинок ще раніше).

Олександр Косовський, керівник управління поліції, розповів:

– У ході слідства були проведені експертизи, внаслідок яких з’ясувалося, що смерть дитини настала через отруєння етиловим спиртом. У результаті проведених слідчих дій з’ясувалося, що немовля напоїла спиртом рідна мати.

Після встановлення всіх обставин події та збору доказів слідчий звернувся з клопотанням до суду про проведення обшуку, в результаті чого матір дитини затримали та оголосили їй підозру у вбивстві доньки.

На цей час жінка арештована, два місяці вона проведе під вартою. Горе-матері загрожує до 15-ти років ув’язнення або ж довічне позбавлення волі.


 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.