Ігор Богдан та отець Вітольд Левицький зцілювали колядками душі військовослужбовців

23 січня у Військово-медичному клінічному центрі західного регіону відбулося незабутнє святкове дійство: для лікарів, військовослужбовців та волонтерів із концертною програмою виступили співак Ігор Богдан та священник із міста Долини Івано-Франківської області отець Вітольд Левицький.

myfather_html_152ab1a2

Давні і сучасні колядки, а також пісні про Україну, про її армію та народ у виконанні отця Вітольда Левицького подарували кожному хвилини душевного спокою та невичерпної позитивної енергетики, які так потрібні для військових, що проходять курс лікування та реабілітації у госпіталі.

Не залишив байдужим жодного глядача у клубі військового госпіталю і відомий співочий український співак Ігор Богдан. У 1992 році пан Богдан емігрував до Канади і відтоді, будучи душею з Україною, постійно приїжджає на рідну землю, аби потішити своїм співом близьких йому по духу людей. Так і зараз, переживаючи за свою країну, її народ, Ігор Богдан разом із представниками діаспори в Канаді ревно підтримує українську армію та родини Героїв АТО.

Щирі посмішки, гучні оплески та спільні колядки виконавців і публіки свідчили про одне: українська пісня несе надважливу місію – вона не лише зцілює від глибоких душевних ран, приносячи почуття радості та оптимізму, але й демонструє, що народ України є єдиним, незалежно від того, в яких куточках земної кулі проживають українці!

Kontsert-3

Kontsert-4

Kontsert-7

Kontsert-8

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.