За місяць бійці батальйону “Івано-Франківськ” провели 116 затримань в Маріуполі

Вчора в Маріуполі пройшла ротація батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Івано-Франківськ». Близько 50 правоохоронців, які захищали місто протягом місяця, повертаються додому. На зміну їм вже прибув новий загін прикарпатських колег.

PM189image001

Із закінченням бойового відрядження бійців батальйону привітав начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Донецькій області Юрій Горустович, інформує ГУНП в Донецькій області.
“Дякую вам за сумлінну службу! Ви були першими з приданих сил, хто прибув до приморського міста. Вже другий рік поспіль батальйон «Івано-Франківськ» забезпечує публічний порядок у Маріуполі. Ви несли службу на найважливіших об’єктах та завжди гідно й результативно виконували свої обов’язки. Тому останнім часом було прийняте рішення задіяти особовий склад батальйону до роботи у складі груп швидкого реагування. І тут ви також показали гідне ставлення до служби. Але найголовніше, що ви завжди користувалися та користуєтеся повагою й довірою з боку місцевого населення”, – зазначив Юрій Горустович.

Лише за останній місяць на рахунку бійців «Івано-Франківська» 116 епізодів затримань, у тому числі 8 – затримання осіб, які перебували у розшуку за вчинення різних кримінальних правопорушень та 2 випадки виявлення зброї та боєприпасів.

За вагомий особистий внесок у протидію злочинності двоє бійців батальйону, які особливо відзначилися, нагороджені цінними подарунками – годинниками. Крім того, 10 прикарпатських правоохоронців нагороджено подяками від начальника Головного управління Національної поліції в Донецькій області, ще 9 поліцейським з Прикарпаття оголошено подяку від імені особового складу Маріупольського відділу поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: