Насолода для коханого чоловіка: про що думає жінка, коли займається з тобою оральним сексом?

Звичайно класно, коли секс настільки хороший, що голова затуманюється, думки википають, як забутий на плиті чай, і тіло саме знає, що робити. На жаль, у переважній більшості випадків це не так.

67-660x425

Під час сексу жінка думає, причому про самих різних речах. На початку відносин – про те, чи не занадто велика її попа здається тобі в цьому ракурсі. В середині – про те, що непогано б здати в хімчистку улюблений піджак. Зовсім в середині – про новому молодому охоронця з роботи, який посміхнувся їй над сканвордом.

Але є у сексі один епізод, під час якого думки жінки крутяться виключно навколо одного предмета уваги. Мова йде про оральний секс. Це дійство вимагає від жінки майстерності, зосередженості і самовіддачі, а тому думати в цей момент на абстрактні теми (на відміну від місіонерської позиції) досить важко.

От і доводиться думати про те, що, так би мовити, перед очима. Думок на цю тему обмежена кількість, і вони зазвичай повторюються. Власне, їх зараз і перерахуємо (в коментарях можете додати свої).

«Треба було прибрати волосся у хвіст».

Відчувши атмосферу свята, вони виходять з-під контролю і починають лізти в очі і рот, сильно заважаючи процесу.

«Цікаво, а я виглядаю так само безглуздо, як актриси порнофільмів?»

Нікому не хочеться залишитися в пам’яті партнера з широко відкритим ротом і божевільними очима.

«Він застогнав! Я гуру орального сексу! Я незабутня!»

Чоловічі стогони – найкраща нагорода за наші жіночі старання на оральному терені. Хоча від масажу вони теж не відмовилися б. І від каву в ліжко. І від квітів.

«Стеж за зубами, стеж за зубами, стеж за зубами …»

Повір, вона боїться вкусити тебе не менше, ніж ти боїшся, що вона це зробить.

Читайте також  Лікар розповів, які хвороби виникають у чоловіків і жінок через життя без сексу

«А ну швидко прибери руку з мого потилиці, хам!»

Ти ж не хочеш, щоб у дівчини стався блювотний позив – спочатку в прямому сенсі, а в перспективі і на оральні забави в цілому – руки геть!

«Варто чіпати його за мошонку? Мабуть, спробую».

Так, він не реагує. Стиснути сильніше? Здається, скрикнув, причому від болю. А тепер, здається, сміється, тому що лоскотно. Гаразд, нехай мошонка живе безтурботно – абсолютно незрозуміло, що з нею робити. Зупинюся на головному.

«Сподіваюся, ти відплатиш тим же»

Ти ж не думаєш, що це альтруїстичний порив? Зрозуміло, я розраховую на відповідний жест.

«Ну коли ти вже?»

Ні, серйозно! Звичайно, вона тебе і все таке, але скільки можна?! Ти навіть вже пару раз стогнав так, як ніби все життя пролетіла у тебе перед очима, але ми все ще в процесі. Можна, звичайно, сказати «Вибач, друже, я втомилася», але це неспортивно. Адже ми, жінки, перфекціоністки і воліємо все доводити до кінця!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.