На Тисмениччині попрощалися із військовослужбовцем Іваном Чорнолізьким

У неділю, 17 січня, в с. Хом’яківка Тисменицького району в останню путь провели військовослужбовця Івана Чорнолізького. Попрощатися із бійцем прийшли сотні людей, серед яких родичі, друзі, товариші по службі, односельчани.

2545234

Помолитися за упокій душі та висловити співчуття батькам, дружині та синові приїхали керівництво Тисменицького району, зокрема перший заступник голови районної державної адміністрації Володимир Заник та заступник голови районної ради Ігор Федоришин, інформує Фіртка з посиланням на прес-службу Тисменицької РДА.

Чин похорону проходив у Хом’яківці, де разом із сім’єю проживав Іван Чорнолізький. Заупокійну панахиду відслужили місцевий парох церкви Архистратига Михаїла Іван Адамчук, отець-декан УПЦ КП Василь Качур у співслужінні із іншими священиками. Поховали солдата на цвинтарі у Хом’яківці.

Іван Чорнолізький, 1979 р.н., помер у військовій частині на Вінниччині. Його мобілізовано у Збройні сили України 23 квітня 2015 року. Службу проходив у роті матеріально-технічного забезпечення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: