Весна уже не за горами? Час визначатися: які модні зачіски зроблять тебе неперевершеною!

Які тренди будуть зводити всіх чоловіків з розуму навесні 2017?

Навесні всім хочеться радикальних змін, особливо – жінкам: довге волосся підстригти, кучеряве вирівняти, а гладке – завити. А перефарбуватися хочеться завжди!

З новим образом визначитися дуже складно, тому радимо звернути увагу на тенденції зачісок.

Модною залишається недбала натуральність. Злегка хвилясте, розпатлане волосся, як ніби тільки висохло після купання в морі – ідеальний варіант для жінок, які страждають вічного браку часу. Але варто пам’ятати, що є тонка грань між легкою розпатланістю і неохайним виглядом. Ці зачіски не вимагають тонни фіксуючих засобів і професійних навичок укладання. Вони відрізняються своєю універсальністю, адже підійдуть практично для кожного типу обличчя. Легка скуйовдженість перетворить у принцесу як молоду дівчину, так і більш досвідчену жінку.

Для того, щоб домогтися приголомшливого ефекту дівчатам з прямим волоссям не треба використовувати плойку, потрібно побризкати волосся водою з додаванням морської солі.

Гладке волосся з ідеально рівним зрізом – кардинально інший тренд. Цей зріз додає вишуканості як довгому, так і короткому волоссю. Цей ефект досягається за допомогою машинки. Подібна процедура використовується в якості догляду: волосся виглядає більш живим і об’ємним. Мабуть, така зачіска не підійде жінкам з дуже рідкісною шевелюрою, привабливо вона буде виглядати лише на густому і прямому волоссі.

Хітом сезону стає прямий чубчик! Він необов’язково повинен бути густий і до брів. Можна просто залишити коротші пасма на обличчі. Варто звернути увагу: ширина чубчика повинна бути обмежена зовнішніми куточками очей, в іншому випадку обличчя буде здаватися неприродно широким. Також чубчики не підійдуть дівчатам з дуже вузьким чолом.

Знову повертаються в моду драбинка і каскад. Вони відмінно виглядають як на довгому волоссі, так і на короткому. Бездоганно ця стрижка виглядає, якщо волосся трохи завити.

На піку популярності – зачіска «під хлопчика», або привіт з 90-х. Хоча тільки найсміливіші жінки можуть зважитися на таке кардинальне перетворення.

Прикрашає така стрижка лише високих жінок з ідеальним будовою черепа і худим обличчям!

Для жінок середньої комплекції більше підійдуть стрижки з видовженими пасмами спереду або коротке каре.

original (1)

Снимок экрана от 2017-01-27 14:01:45

©Natali – спеціально для “Прикарпаття online

За матеріалами публікацій:

http://vashvolos.com/modnye-zhenskie-strizhki-2017-goda

http://budvtemi.com/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: