«Треба квиток? Бери цілий рулон»: прикарпатські перевізники обурили владу якістю послуг

31 січня, у палаці культури «Мінерал» у Калуші провели громадські обговорення пільгових перевезень у місті. Присутні були перевізники, мешканці міста і влада.

На засіданні була присутня депутат Калуської міськради Ольга Єланіна, яка показала присутнім «рулон» квитків, який їй сьогодні дав один із водіїв маршруту «Карпатська кераміка – Лікарня».

20170131173222

За її словами, зайшовши в автобус, вона побачила, що водій не видає пасажирам квитків. Коли поцікавилась, чому, водій відповів: «Скільки вам треба?», а потім дав цілий рулон.

 

Як виявилось, це були вже «списані» квитки. Жоден з перевізників не визнав, що це його водій, тож дізнатись, хто за це відповідальний, не вдалось.

Як повідомив Галицький кореспондент, сьогодні на оперативній нараді міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що перевірив роботу приватних перевізників і муніципального підприємства. Тепер він вкрай не задоволений результатами. Відтак, пригрозив, що якщо перевізники будуть страйкувати, то тарифи знизять.

«Буде так, як в Конотопі, якщо вони застрайкують. Знизимо тариф тоді. Вони не забезпечують якість послуг, але мають велику виручку і приїжджають на таких джипах. Нас не цікавить, хто за ними стоїть: чи судді, чи прокурори чи мєнти. Нас цікавить якість послуг», – заявив він.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.