Хто він, новий головний архітектор Івано-Франківська

В Івано-Франківську новий головний архітектор.

12510258_661237950684086_895682120924124478_n

Руслан Марцінків представив нового архітектора міста.

Відтак новим начальником департаменту архітектури та містобудувпння став випускник НУ “Львіська політехніка” Дмитро Нижник.

Хто він, новий головний архітектор Івано-Франківська?

Проект Побудовано в Івано-Франківську зібрав короткі факти і відомості з життя начальника Департаменту архітектури та містобудування Івано-Франківського МВК.

ДМИТРО ІВАНОВИЧ НИЖНИК: Ряд посилань в інтернеті вказують на нього, як на директора приватного підприємства «АРТ-ХОЛЛ ІФ».

Основними видами діяльності даного підприємства є Діяльність у сфері архітектури, діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах, будівництво житлових і нежитлових будівель. Проте з 2013р. ПП «АРТ-ХОЛЛ ІФ» змінило керівника.

Тим не менше, нам вдалося знайти судову ухвалу від 30 травня 2011 року про «Порушення порядку ведення податкового обліку».

Там Дмитро Іванович Нижник вказаний як правопорушник, який на той час працював директором «АРТ-ХОЛЛ ІФ». Причина – порушення порядку ведення податкового обліку.

Відомо, що він був вказаний, як керівник юридичної особи «ВІДДІЛ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ ТЛУМАЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ», яка була зареєстрована в 2003 р. та припинена в 2006 р.

Доволі цікавим фактом також є те, що є ще одна юридична особа з такою назвою, зареєстрована у 2009 р – через 3 роки, після припинення першої.

На даний момент Дмитро Іванович володіє двокімнатною квартирою в м. Івано-Франківську, купленою 12.04.2011 р., земельною ділянкою в с. Угринів, та земельною ділянкою з об’єктом незавершеного будівництвом в м.Тлумачі.

У 2008 р. нерухомість Дмитра Нижника в м.Тлумач попала під заборону по іпотечному договору з «Райфайзен банк Аваль».

Проте уже 11.02.2015 р. земля та недобудова в Тлумачі повернулася у власність головного архітектора Івано-Франківська.

Цікавий збіг: Дмитро Нижник купив квартиру в м. Івано-Франківську того ж року, коли відбувся суд з приводу порушення порядку ведення податкового обліку ПП «АРТ-ХОЛЛ ІФ».

Слід зазначити, що у Дмитра Івановича є брат – Нижник Володимир Іванович, який працював першим заступником голови Тлумацької РДА.

Нагадаємо, ще 8 грудня, під час оперативної наради, міський голова Івано-Франківська повідомив, що до нього надійшла заява від головного архітектора міста Володимира Гайдара з проханням звільнити його із займаної посади.

Читайте також  “Лише телевізійна картинка”: аналітик про Зеленського та перемовини з Росією

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: