Ремонт за будь-яких погодніх умов: в Франківську розпочався ямковий ремонт доріг

Нагадаємо, що ще на початку цього року комунальне підприємство «Муніципальна дорожня компанія» провело тендер на закупівлю холодного асфальту.

А з 30 січня КП “Муніципальна дорожня компанія” розпочала ямковий ремонт дорожнього покриття з використанням цього асфальту, повідомляє Франик.

226625 (1)

Розмір бюджетного призначення для закупівлі 40 т асфальту становив 199 999 грн. За результатами електронних торгів визначено переможця – ТОВ «Бізнес Лідер Груп» (м. Київ). Остаточна ціна переможця склала 159 900 грн. Таким чином економія бюджетних коштів склала 40 099 грн.
Наразі ремонтні роботи тривають на таких вулицях міста, як: вул. Довженка, вул. Надрічній, виїзді та з’їзді з моста на вул. Галицькій, кільці вул. Мазепи. А ще також роботи мають продовжитися на: вул. Петлюри, вул. С. Бандери, вул. Незалежності, вул. Івасюка, вул. Тисменецькій, кільці вул. Мазепи.

Дана технологія ремонту передбачає виконання ремонту за будь-яких погодніх умов (від -20 до + 40 °C ).

Нагадаємо, що минулого року в Івано-Франківську вже відремонтували кілька вулиць. Це, зокрема, вулиця Гнатюка, там зробили капітальний ремонт. Також заасфальтовано вулицю Військових, на Кармелюка постелили бетонну основу за 2 817 тисяч гривень. Ще в Івано-Франківську відремонтували і вулицю Ленкавського. Слід і згадати про капітальний ремонт на вулиці Мазепи.

Отож, прийшла черга і інших вулиць Івано-Франківська. Про те більшість робіт розпочуться вже з весни цього року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.