Як цікаво та пізнавально провести сьогоднішній день у Франківську (анонс подій)

Пропонуємо читачам Версій щоденний огляд найцікавіших заходів, що проходитимуть в Івано-Франківську:

anons

Фотовиставка “Канікули в Бріансоні”

03-02-2017 10:00

Фортечна галерея “Бастіон”, пров.Фортечний 1, Івано-Франківськ

Фотовиставка Марини Цвєткової. Запрошуємо здійснити прогулянку стежками і вуличками Бріансона. Це сонячне містечко у Верхніх Альпах у Франції на кордоні з Італією. Про це пишуть Версії з посиланням на nevdoma.com

Виставка Петра Прокопіва

03-02-2017 10:00

Виставковий зал Національної спілки художників України, Незалежності 53, Івано-Франківськ

Виставка графіки “Про нас”

03-02-2017 16:00

Галерея “Арт на мур”, провулок Фортечний 1, Івано-Франківськ

Перша персональна виставка графіки Павла Дмитерка під назвою «Про Нас». Спеціально для виставки художник створив серію графічних робіт, об’єднаних єдиною ідеєю: за допомогою художньої форми показати глядачу сутність людини. Експозиція складається з 32 творів, над якими художник працював з початку 2015 року. Ідея виставки «Про Нас» народилась у результаті критичних спостережень автора за притаманними рисами людей, різними системами цінностей, принципами поведінки, емоціями та відчуттями, що характерні для нашого повсякденного життя. Кожна людина має всій індивідуальний набір притаманних їй якостей. Особливу увагу художник звертає на негативні якості людини, авторські інтерпретації яких дають можливість глибше зрозуміти самих себе та наше оточення. Пустослів’я, відчуження, аморальність, плітки, конфлікти, страхи, невизначеність, критика ― це ті речі, які віддзеркалюють нашу недобру сутність. «Про Нас» ― це багатоманітність притаманних людині негативних та позитивних рис, які ми часто не помічаємо, але які вирізняють нас серед інших. Павло Дмитерко, художник: «Своїми роботами я хочу наштовхнути кожного на якусь конкретну думку чи проблематику. Глядач сам повинен обрати близьку йому ситуацію у графіці та задуматись над її психологією. Подивитись на себе збоку, осмислити і вкінці кінців зробити вагомий про себе висновок».

Читайте також  Від Василя до Василя: в Івано-Франківську відбудеться традиційна хода Маланок

Відкрите заняття з аргентинського танго

03-02-2017 18:00

Школа танцю “MiAmor”, Галицька 64Б, Івано-Франківськ

Вистава “За дверима бажань”

03-02-2017 18:00

Театр ім. Івана Франка, Незалежності 42, Івано-Франківськ

Що буде, якщо ніколи не зачиняти двері в квартиру? Ясна річ, рано чи пізно квартиру «почистять»… А якщо з найціннішого в квартирі лише …гнилий кран? Ну, тоді рано чи пізно в квартиру через гостинно прочинені двері ввійде…ЩАСТЯ! 60-літня Анастасія вирішила, що 70-літній Мальвіні, мабуть, давно час заміж і зателефонувала у шлюбне агенство «Єлена та Паріс». Але щось пішло не так …а набагато ВЕСЕЛІШЕ! Дві бабульки-хихотульки, гнилий кран та Уільям Шекспір перетворять будень на свято, а стару квартиру на фабрику мрій, де збуваються найсокровенніші бажання!

Концерт Indirect

03-02-2017 20:00

Urban Space 100, Грушевського 19, Івано-Франківськ

INDIRECT – eксперементально-електронний краут проект з Одеси. Утворився в 2007 році. Безперервно працюючи над звучанням з моменту свого заснування. Зібрали у своєму інструментарії як традиційні техніки синтезу, семплування, та секвенсування, так і відносно нові форми морфінгу та гранулярного синтезу, замішуючи це все вільною імпровізацією. Симпатизують методам електронного музикування минулого покоління.

Friday 90s party

03-02-2017 20:30

Паб “Biblioteka”, Січових Стрільців 10, Івано-Франківськ

Запрошуємо усіх на безшабашну вечірку музичних хітів 90-х років, щоби разом поринути у колишні веселі часи, коли були касетні магнітоли та плеєри, тетріси та приставки сега, відеомагнітофони та жуйки турбо. Давайте разом пригадаємо золоті часи нашого дитинства під запальну музику: 2Unlimited, La Buch, Chemical Brothers, Prodigy, Scooter, FatBoys Slim, Dr. Alban, Haddaway, DJ Bobo, Roxette, Аквавiта, Fantom 2 та багато iншiх))

Вечірка “Tabasco Show Girls”

03-02-2017 22:00

Pasage GARTENBERG, Незалежності 3, Івано-Франківськ

Читайте також  Аварія у Франківську: через відмову гальм вантажівка протаранила позашляховик (фото)

Ціна: 50 грн

Вечірка “Beatles Retro Party”

03-02-2017 22:00

Нічний клуб “el Dorado”, Івасюка 60, Івано-Франківськ

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.