Чоловіки! Ніколи так не робіть! Топ-10 головних чоловічих помилок в ліжку

Секс – важлива частина нашого життя, і ми приділяємо його якості і частоті величезну увагу. Секс впливає на здоров’я і настрій. Звичайно, як і в будь-якій сфері життя, ми допускаємо в сексі помилки. Passion.ru розповідає своїм читачкам, які промахи в сексі найчастіше допускають чоловіки і як їх виправити!

20-700x425-700x425

Секс – процес обопільний. І коли один з партнерів припускає той або інший промах, страждати сексуальні відносини починають у пари, а не у того, кому з цими помилками доводиться миритися.

Часто ми замовчуємо проблему або просто ділимося їй з подругою, не звертаючись до фахівців і не намагаючись вирішити проблему.

І секс з задоволення перетворюється в “подружній борг”: обидва партнера мучаться, соромлячись того, що їх претензії здадуться смішними, і продовжують заганяти себе в капкан сексуального незадоволення.

Набагато краще – вирішити проблему. Можливо, ваша друга половина навіть не припускає, що вас щось не влаштовує, і тому не припиняє звичне сексуальну поведінку. Але секс – це союз двох справ, і розмовами за чашкою чаю проблему вирішити навряд чи вдасться.

Що ж робити, якщо ваш партнер робить помилки? Звичайно, боротися з ними!

1. Мало попередніх ласк

Тут вже нічого не поробиш, чоловіки так влаштовані. Ніжність – це, звичайно, добре, думають вони, але хіба 3 поцілунку “перед тим як” і 1 “під час” в комплексі з квапливим обмацуванням грудей недостатньо?

Боротися з цим складно, але можна. Для цього лише потрібно свідомо не давати чоловікові перейти до самого статевого акту, дражнячи його і розтягуючи задоволення. Розмовами справі не допоможеш, – вони гарні скрізь, але тільки не в сексі. Тому пояснювати чоловікові, що ви незадоволені прелюдією, слід тільки своїми діями.

Читайте також  Прикарпатців, які повернулися з країн, де є коронавірус, закликають дзвонити на “гарячу лінію”

Тільки постарайтеся зробити так, щоб він не тільки зрозумів, що ви від нього хочете, але і йому сподобалося розтягувати попередні ласки на довгий час.

Набагато гірше, коли чоловік надто схильний до попередніми пестощів, приділяючи їм стільки часу, що ваше сексуальне бажання за таку довгу прелюдію сходить нанівець. Такому чоловікові дуже складно пояснити, що вам хочеться, щоб поцілунки і пестощі відійшли на другий план, не займаючи чільної позиції в сексі.

Чоловіки зазвичай ображаються, кажучи при цьому, що ви для нього – не просто тіло, а улюблена жінка, тому йому подобається пестити вас, не розуміючи вашого невдоволення.

2. Мовчання

Жінки дуже люблять озвучувати фізична і тактильне задоволення, ніжно шепочучи на вушко своєму партнеру різні дурниці і ніжності, стогнати від задоволення і супроводжувати всі свої дії словами. При цьому вони чекають в сексі цього ж і від чоловіка.

І якщо реакції не відбувається, жінка думає, що чоловікові секс з нею не доставляє такого задоволення, як їй з ним.

Не слід забувати, що чоловіки і жінки від природи різні. Жінки взагалі більше говорять і емоційно вихлюпуються, тому вимагати від чоловіка змінити його сутність – досить дивно.

Однак якщо чоловік не видає вже зовсім ніяких звуків – це досить дивно, тому що стогони – природна реакція людини на сексуальне задоволення. Можливо, він просто постійно стримує себе, думаючи, що це показує його з більш мужньої боку.

Ідеальним засобом навчити свого чоловіка словами і звуками висловлювати сексуальну радість – “Гра в сліпих”. Незрячі люди не можуть судити за виразом очей один одного, яке конкретне дію викликає у партнера найбільше збудження.

Читайте також  "Втрата нюху – життєво небезпечна", – оториноларинголог про сезонні захворювання та лікування антибіотиками

Тому зав’яжіть йому і собі очі і займіться сексом “наосліп”, пізнаючи один одного руками, а не очима. Швидше за все, чоловікові сподобається виражати свої почуття стогонами і словами.

Але навіть якщо після всього він буде категорично відмовлятися від прояву своїх емоцій вголос – не наполягайте. Значить, йому просто цього не хочеться, а ваші настирливі прохання просто доведуть вашу пару до конфлікту і чоловік може просто почати уникати сексу з вами, тому що він перестане приносити і вам колишнє задоволення.

3. Засинає відразу після сексу

Це дуже прикро. Жінка починає сприймати себе не як особистість, а як об’єкт, що допомагає чоловікові “отримати своє”.

Для початку непогано було б розібратися, чому це відбувається.

Багато жінок після сексу затівають розмова “на виробничі теми”, а чоловіки просто не хочуть її підтримувати і швидким засипанням виражають природне невдоволення тим, що відбувається.

Постарайтеся зробити так, щоб час після сексу не було витрачено на подібні бесіди, а стало продовженням вашого сполучення.

Пестіть вашого чоловіка, обіймайте, цілуйте, говоріть, як вам було добре. Ненароком згадайте, що вчені довели те, що ласки після сексу 82% пар доставляють не менше задоволення, ніж сам статевий акт.

4. Секс при яскравому освітленні

Жінки найчастіше воліють займатися сексом у темряві або в так званій “інтимній обстановці” – при запалених свічках, світлі легкого бра або в напівтемряві. А ось чоловіка так і тягне зайнятися сексом при світлі дня або включивши верхнє світло в кімнаті.

Як же боротися з цим бажанням, яке ви не поділяєте? Постарайтеся просто пояснити чоловікові, що при яскравому освітленні ви не можете розслабитися.

Читайте також  Улянин залицяльник був старшим за неї мaйже на двадцятку. А вона – дев’ятнадцятилітнє дiвчисько. Денис хoлостякував

Застосуйте маленькі жіночі хитрощі: посетуйте на те, що вам доводиться постійно стежити за тим, наскільки сексуальної ви виглядаєте в кожен конкретний момент сексу, що відволікає вас від суті процесу і внаслідок чого ви не досягаєте оргазму.

Який же чоловік свідомо буде займатися сексом з жінкою, якій статевий акт практично не доставляє задоволення і – о, жах! – яка не досягає оргазму?

Тільки не перестарайтеся! Займаючись сексом у темряві, не забудьте сказати, що ви отримали величезну насолоду, і “откричать” мить оргазму, – інакше чоловік може подумати, що секс з ним вас не влаштовує в принципі!

5. Занадто короткий або тривалий секс

Кожна людина – індивідуальна. Не всім чоловікам – так само як і жінкам подобається займатися сексом годинами або, навпаки, лічені хвилини. Вся справа у відмінностях біоритмів, і боротися з цим досить важко. Але спробувати все ж можна.

Розтягнути задоволення допоможе невелика сексуальна гра з відтягуванням пікового моменту оргазму і довгими ласками в перервах між фрикційними підходами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.