Тіло чоловіка могли підкинути на дорогу: у селі на Буковині розповіли версії трагічної ДТП

У сільській раді Комарова Кельменецького району повідомили версії місцевих мешканців щодо трагічної аварії, яка трапилась у цьому селі 30 січня.

1486034775_dtp.r695x430-560x346

У сільраді визнають, що обговорювані варіанти розвитку подій можуть не відповідати дійсності, проте кажуть, що найпоширенішою версією серед людей є те, що тіло чоловіка підкинули на дорогу.

На таку версію місцевих наштовхує те, що тіло рівно лежало на дорозі. Натомість наїзд автомобіля не був би настільки безслідним для загиблого. До того ж, тієї ж ночі поблизу місцевого бару виникла бійка. У свою чергу, на його тілі були синці та садна. Крім того, втомобіль винуватця, як і момент ДТП, ніхто в селі не бачив. Проте, у сільраді розповідають, що судмедексперти встановили, що смерть загиблого була внаслідок наїзду легкового автомобіля.

У бюро судово-медичної експертизи не можуть підтвердити чи спростувати цю інформацію через таємницю слідства. У свою чергу, у відділі комунікації ГУ НП Чернівецької області слідчі розглядають лише одну версію цього трагічного інциденту – смерті внаслідок ДТП.

Нагадаємо, 30 січня у селі Комарів Кельменецького району невідомий на смерть збив місцевого мешканця та втік із місця пригоди.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.