Погодні умови, нетверезі водії та неуважність. Патрульні назвали причини виникнення ДТП на Прикарпатті

Сьогодні, 6 лютого, в Івано-Франківську відбувся брифінг за участю керівників управління превентивної діяльності ГУНП в області та Управління патрульної поліції щодо стану аварійності на дорогах Прикарпаття.

1486034775_dtp.r695x430-560x346

Яна  Юносова т.в.о заступника начальника управління повідомила на засіданні, що з початку року в місті сталося 93 ДТП. Зокрема 13% з потерпілими. Травмовано 19 осіб і троє загинуло. Зокрема в ДТП на Івасюка загинули двоє осіб. Свідки бачили, як на великій швидкості відбулось зіткнення з електроопорою. Юносова припускає, що водій був нетверезий.

Найбільша кількість випадків це наїзд на пішоходів у ДТП з потерпілими. Яна Юносова просить пішоходів у складних погодніх умовах обережно переходити дорогу. Найбільше ДТП з потерпілими стаються у вівторок та четвер, переважно це 22.00 – 24.00 год та в обід.

27 ДТП стались внаслідок наїздів на припарковані авто. Загалом найбільше ДТП стаються в обідню пору. Юносова наголошує, що найбільше ДТП стається на вул. Галицькій ( 3 ДТПз потерпілими). Також часто дорожні пригоди трапляються на вул. Коновальця, вул. Крихівецька.

Загалом на Прикарпатті за січень трапилося 223 ДТП.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.