До України сунуть ще лютіші морози та сильні хуртовини. Прогноз погоди в Україні на 8 лютого

У середу, 8 лютого, в Україні буде хмарно з проясненнями. Вночі в Україні, крім східних областей та півночі Лівобережжя, буде сніг, хуртовини. У Волинській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирський, місцями Київській, Черкаській, Кіровоградській області сильний сніг. Удень на Правобережжі країни невеликий, місцями помірний сніг. На решті території без опадів.

zyma1

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

Температура вночі 13-18 градусів морозу. У східних, Чернігівській та Сумській областях 21-26 градусів морозу. Удень 9-14 градусів морозу. У південних та прикарпатських областях вночі 5-10 градусів морозу, а вдень 2-7 градусів морозу.

На Закарпатті та Крайньому Півдні мокрий сніг з дощем, місцями налипанням мокрого снігу, ожеледь. Температура впродовж доби від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

На дорогах країни ожеледиця.

Вітер переважно східний, 7-12 м/с. Уночі на більшій частині, вдень у південних областях пориви 15-20 м/с.

У Києві найближчої ночі падатиме помірний, удень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно східний, 7-12 м/с, уночі пориви 15-20 м/с, хуртовина. Температура вночі 14-16 градусів морозу, вдень 10-12 градусів морозу.

У Львові в середу вночі прогнозують помірний, удень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, помірний, вночі пориви 15-20 м/с, хуртовини. Температура вночі 6-8 градусів морозу, вдень 3-5 градусів морозу.

У Дніпрі 8 лютого вночі сніжитиме, вдень без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, уночі поривчастий, хуртовини. Температура вночі 15-17 градусів морозу, вдень 10-12 градусів морозу.

В Одесі завтра вночі падатиме мокрий сніг, удень невеликі опади. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, поривчастий. Температура вночі 4-6 градусів морозу, вдень 3-5 градусів морозу.

У Харкові середа буде без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с, уночі пориви 15-20 м/с. Температура вночі 22-24 градуси морозу, вдень 13-15 градусів морозу.

Читайте також  Літо в Карпатах: лежить сніг, температура впала до -2° (ФОТО)

У Карпатах уночі падатиме помірний, удень невеликий сніг. Вітер східний, помірний, уночі пориви 15-20 м/с, хуртовини. Температура вночі 4-9 градусів морозу, вдень 1-6 градусів морозу. 7-8 лютого у зв’язку з очікуваними снігопадами в Карпатах зберігається значний (3-й) рівень лавинної небезпеки.

ukraine-e1486476065547

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.