В Івано-Франківську патрульні склали протокол за їзду в нетверезому стані на екс-очільника обласного УМВС

Ввечері, 7 лютого, на початку вул. Бандери в Івано-Франківську журналіст «Галицького кореспондента» стала свідком того, як патрульні зупинили машину MITSUBISHI Pajero Sport чорного кольору із номерами 000*.

Із розмови стало зрозуміло, що патрульна поліція зупинила водія за непрацюючу підсвітку номерного знаку. Проте, згодом стало зрозуміло, що вони відчули сильний запах алкоголю з порожнини року. Тож, поліція запропонувала водію пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння. Однак чоловік відмовився, і вирішив скористатися допомогою адвоката, пише ГК.

 

Через деякий час на таксі під’їхала жінка-адвокат, яка виявилася дружиною водія. Як не дивно, але теж було відчутно запах алкоголю з порожнини рота.

 

Так, водій відмовився пройти тест. На нього склали протокол згідно із статтею 130 КУпАП «керування ТЗ у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння».

 

Відповідно до цієї статті відмова від проходження у встановленому порядку огляду на стан такого сп’яніння тягне накладення штрафу у розмірі 10200 грн або позбавлення права керування транспортним засобом на строк 1 рік.

 

Слід зазначити, що водій вів себе толерантно. А журналіст впізнала в ньому колишнього очільника обласного УМВС Івана Струка. Він очолював обласне УМВС 10 років тому.

 

Прес-служба патрульної поліції підтвердила факт складання адмінматеріалів на вул. Бандери в Івано-Франківську і повідомили, що автомобілем продовжив керувати тверезий водій.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.