Компенсація імпотентності піаром. Марцінків зігнав франківських чиновників на прибирання снігу (фото)

На Прикарпаття повернулась зима. Вночі 7 лютого обласний центр засипало снігом. Синоптики прогнозують погіршення погодних умов найближчими днями.

Івано-Франківськ від снігу розчищають дві з половиною сотні прибиральників. Утім, визнають у мерії, їх недостатньо. Відтак у середу їм допомагали держслужбовці міської ради Івано-Франківська, на чолі з міським головою.

Із 7:00 ранку вони дружно взялися за лопати. Кожен структурний відділ міськвиконкому мав би прочистити визначену територію.

Сам міський голова наводив порядок на площі біля адмінбудинку. Ну і звичайно не обійшлося без фотосесії:

Міський голова каже, акція добровільна і всі службовці з радістю відгукнулись на пропозицію.

“Дуже важливо особистим прикладом показати, що можна взяти лопату й прибирати сніг біля свого дому. Тому ми сьогодні проводимо таку акцію. Адже це європейська практика – хочемо показати, що треба спільно прибирати наше місто. Тому, напередодні я видав розпорядження, згідно з яким працівники Івано-Франківської міської ради прибирають місто після сильних снігопадів”, – поділився враженням міський голова.

Департамент молодіжної політики та спорту прибирали разом із службою у справах дітей

“Мешканці міста з цікавістю підходили і запитували звідки ми і чому така ініціатива. Потім щиро дякували та бажали здоров’я. Деякі люди, дивлячись на дівчат з лопатами, щиро тішились зміні прибиральників, – розповідає працівник Департаменту молодіжної політики  та спорту Ольга Мельнікова. –  Мої враження: ранок був дуже позитивний, активний, а головне суспільно корисний. Не зважаючи на деякі насмішки перехожих, всі ми з ентузіазмом і відповідальністю поставились до прибирання вулиці в дружньому колективі”.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.