“Мерзота по імені Зеленський”: топ-пропагандист Путіна образив українського коміка

Путінський пропагандист, телеведучий Володимир Соловйов публічно назвав “мерзотою” українського актора Володимира Зеленського. Це висловлювання Соловйова прозвучало в ефірі передачі “Вечір з Володимиром Соловйовим” на каналі “Росія 1” 8 лютого.

У програмі зайшла мова про “терористичну війну”, яку “почала Україна”. Таку заяву Соловйов зробив у зв’язку зі смертю ватажка терористичної банди “Сомалі” Гіві (Михайла Толстих).

Один з гостей передачі, політолог Сергій Міхєєв, просторікував про те, що в Україні діють “терористи-спадкоємці Бандери” і з цієї причини Росія мусить вжити заходів для захисту кордону.

На думку Міхєєва, Росію потрібно захищати не тільки від уявних “спадкоємців Бандери”, а й від усіх “нелояльних”.

“Наприклад, у нас в країні працює величезна кількість трудових мігрантів з Західних регіонів України, які всією душею підтримують нинішню бандерівську владу, а тут заробляють гроші. Я особисто знаю приклади, коли тут вони заробляють гроші, а туди вони їдуть і беруть участь а акціях проти пам’ятників радянським воїнам, проти російських бізнес-об’єктів … “- сказав Міхєєв.

У цей момент Володимир Соловйов перебив свого співрозмовника питанням про співпрацю російських кінематографістів з Володимиром Зеленським:

“Ви маєте на увазі, зокрема, нерозбірливих російських кінематографістів, які якусь мразь по імені Зеленський носили на руках і дозволяли йому робити все що завгодно, пояснюючи нам:” Ну що ви, що ви, він же просто актор! “?” – Сказав Соловйов.

Аудиторія вибухнула бурхливими оплесками. Міхєєв підтримав Соловйова, додавши, що Росія повинна пускати на свою територію лише тих, хто лояльний до її політиці і владі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.