У Франківську “бомбанули” поліцейський відділок (фото)

У ніч на 15 лютого невідомі проникли у дільничий пункт поліції №2, розташований на Військових ветеранів, 10А.

Зловмисники виламали двоє дверей і поцупили в поліціянтів ноутбук. Про це сайту 0342 повідомили представники громадської організації “Розвиток громади”, кабінет яких знаходиться поряд. Вони стверджують, що викликали слідчо-оперативну групу, але вже майже дві години вона не їде на місце злочину.

“Видно, що грабіжники не могли повністю зламати двері, тому зламували замок. Впевнений, що тут залишилися відбитки. Ймовірно, через те, що такий вид злочинів вважається контрольним, тобто стоїть на контролі в столиці, то його реєструвати не поспішають. Не хочуть потім щодня доповідати по цьому”, — каже представник ГО Олександр.

Чоловік пояснює, що їхній офіс знаходиться на одному поверсі з дільничим відділком і з 4 на 5 лютого їх також грабували.

“В нас винесли два ноутбуки, після чого ми змінили замки. Видно, що цієї ночі також хотіли пробратися, але не змогли”, — каже Олександр.

“Ми написали заяву і навіть вказали підозрюваних, на кого думаємо, але результату нуль. Зараз чекаємо, поки приїде слідчо-оперативна група”, — продовжує чоловік.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.