17-річна франківчанка змагається за право взяти участь в шоу “Супермодель по-українськи” (фото)

17-річна франківчанка Вікторія Лешко змагається за право взяти участь в новому, четвертому сезоні шоу “Супермодель по-українськи”.

Наразі на сайті Нового каналу проходить онлайн-кастинг на четвертий сезон модельного реаліті, переможниця якого потрапить у шоу, інформує кореспондент Фіртки.

До фінального етапу кастингу, який пройде з 6 по 12 березня, пройдуть 30 учасниць, котрі назбирали найбільше “лайків” серед усіх зареєстрованих.

У 30-ці фіналістів усі набрані раніше голоси обнуляться. Голосування на фінальному етапі розпочнеться з «чистого аркуша».

Переможниця буде оголошена на сайті Нового каналу після перевірки голосів на предмет «накрутки», 15 березня.

Можливість голосувати доступна лише зареєстрованим на сайті користувачам. Проголосувати можна один раз на 24 години за одного з учасників онлайн-кастингу.

Віддати голос за учасницю з Івано-Франківська можна за посиланням.

Вікторія Лешко про себе: Студентка, модель (закінчила модельне агенство з дипломом). На даний час працюю викладачем дефіле, переважно в юних моделей.

Моє хобі – це фото, я обожнюю фотографувати інших, а ще більше фотографуватись самій. Мені приносить велике задоволення відтворювати зовсім різні образи і це ніби відкриває мене з іншої сторни. Можливо мої параметри ще далеко де ідеал, але як і всі я прагну до кращого.

Я займаюсь спортом, стараюсь вести здоровий спосіб життя. До недавна займалась професійно легкою атлетикою, але мала вибирати чи професійний спорт чи моделінг, як ви розумієте вибрала друге, але тіло в тонусі стараюсь підтримувати завжди.

Я дуже вірю в те, що на анкеті мій шлях до “Супермодель по-українськи” не закінчиться, я хочу пройти далі і довести, що я дійсно можу і хочу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.