Енергетичні вампіри: як розпізнати і захиститися

Енергетичні вампіри. Гадаєте, це персонажі казок та легенд? Екстрасенси стверджують: це цілком реальні люди, які живуть поруч з вами. Енергетичним вампіром можна народитися, але все ж частіше ними стають.
“Енергетичний вампір може забирати сили, здоров’я, настрій, гроші, удачу в особистому житті, – застерігає спадкова відьма Ярослава Федорова.

Хворі та немічні люди, ті, хто постійно скаржаться на життя – усі вони жадають вашої енергії. Тож коли подруга чи сусідка прийшла до вас пожалітися на чергову проблему – будьте обережними.

На думку екстрасенса Олесандри Шепеленко, у дев’яноста відсотках випадків енергетичні вампіри – це жінки. Особливо, після 50-60 років.

Та виявити такого енергетичного упиря досить легко. Найперший сигнал – це постійне погане самопочуття у присутності такої людини. Друге, на що треба звернути увагу – це на зовнішність.

“У справжнього вампіра зазвичай блищать очі, він рум’яний і завжди знаходиться на підйомі. Адже постійно підживляється чистою людською енергією”, – розповідає екстрасенс Анатолій Шевченко.

Також екстрасенси зазначають, що вампіри ніколи не дивляться в очі своєму співбесідникові. Та захист від такого вампіризму існує. По-перше, навчіться не реагувати на провокації. Адже саме ваше роздратування та злість і є тією самою енергією, якої так бажає напитися вампір. По-друге – намагайтесь уникати контакту з такими людьми. Тоді і самопочуття покращиться, і справи підуть угору.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.