Причуди в ліжку, про які мовчать

Наші відносини під ковдрою виткані із шовку, настрою й пристрастей. Останнє – це звички, які в ліжку можуть нервувати партнера, і милі слабкості, які роблять заняття коханням більш насиченими й незабутніми.

Які ж звички властиві дівчатам у ліжку

Звичка №1. Бути сором’язливою й пасивною
Що може дратувати (бентежити, викликати обурення) партнера більш ніж звичка коханої жінки лежати на спині, колодою й мовчати? Ну добре, допустимо, у вас є ще одна-дві альтернативні пози, які вносять якусь розмаїтість у секс, скажемо, по непарних днях тижня… Це, звичайно, добре: вам звично, спокійно, та й досягнення необхідного результату гарантовано. Тільки нас адже цікавить не тільки (і не стільки) кінцевий результат – важливий сам процес, процес одержання задоволення! Погодитеся, зі стандартним набором «поза місіонерська плюс раз на тиждень мінет» спільне життя не проживе й півроку. Потім сексуальне життя стане нудним й прісним.

Інше лихо – звичка робити це за розкладом або за планом. Звичайно – перед сном і тільки в спальні під великою ковдрою. СКУКОТИЩЕ! А що, якщо замінити вечірнє виконання обов’язків несподіваною пристрастю посередині білого дня на кухні? Ранковим ніжним пробудженням, яке плавно перетікає в секс?

Або от, ще одна нестерпна для чоловічого розуміння (і самолюбства!) звичка – звичка жінки відмовити, а потім через ліньки сваритися поступитися й у підсумку потонути в його обіймах. Якщо результат один, чи не простіше погодитися відразу?

Загалом, дорогі дівчата, жінки, панянки, леді й принцеси… Геть стереотипи про те, що нам потрібно, за словами Жванецького, «А) мовчати, Б) лежати»! Геть напускну скромність і байдужність – так здраствує різноманітне, активне, феєричне задоволення!

Читайте також  Як знайти у чоловіка його G-зону

Звичка №2 (продовження першої). Виключати світло, музику й запинати штори
Так, говорять, начебто «темрява – друг молоді». Так, занадто яскраве світло позбавляє інтимний процес своєї (вибачите за каламбур) інтимності… Однак світло не ворог, а часом навіть відмінний помічник, який вносить елемент розмаїтості, що створює романтичну атмосферу відблисків і тіней. Мова йде про м’яке, приглушене освітлення або про палаючий камін і свічі. Втім, секс при денному світлі або яскравому штучному – теж нічого. Часом все-таки варто відкинути все, і при світлі пізнавати тіло коханого… До дріб’язків!

Звичка №3, яка недоречна під час занять… Сміятися й розмовляти
Бувають дівчата, які зовсім німі в ліжку, ну зовсім – хоч би один стогін або «ох» вирвався з їх щільно стислих вуст! А є й інший тип – ті, що безупинно хихикають, і ті, що ще й мають звичку бовтати без перестанку, вставляючи не дуже потрібні й вже зовсім зайві коментарі. Хоча іноді вимовити що-небудь підбадьорливе, закличне до «подвигів» дуже навіть корисно. Корисно й у тому випадку, якщо ви хочете милому допомогти, направити його в потрібне місце й у потрібному темпі.
Головне в спальні – знати міру й не відволікати партнера від процесу недоречними репліками, начебто «Нічого, якщо моя мама сьогодні до нас на вечерю прийде?».

Звичка четверта, нестерпна. Відволікатися на сторонні подразники
Прикладом може бути ситуація, якщо дівчина відволікається на сторонні дріб’язки («Чорт! Ніготь зломила»), на телефонні дзвінки («Алло. Махаючи рукою тсссс…? Привіт! Як справи?»). Самі розумієте, чоловічому самолюбству не зрозуміти – чим це ніготь, який обломився, що ви відрощували три місяці, зараз важливіше сексу з ним.

Читайте також  ЗАВТРА ІВАНОФРАНКІВЦІ ЗБИРАТИМУТЬ ВЕЛИКОДНІЙ КОШИК ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ВОЯКІВ

Звичка №5, остання. Імітувати оргазм
Ми все в душі акторки. Особливо часто – у ліжку. І прибігаємо ми до гри начебто б з цілком зрозумілих причин: хочемо зробити секс завершеним (для партнера) і незабутнім (видимо, для нього ж), хочемо, щоб він відчув себе неповторним коханцем. От тільки дійсним лицарям, яким почуття й відчуття улюбленої не байдужні, секс подобається тоді, коли він і їй приємний. У лицарстві улюбленого чоловіка ми не сумніваємося, тоді, може, варто залишити симулянтську звичку зовсім?

А тепер про хлопців, чоловіків, чоловіків, коханцях і їхніх звичках у постелі. Список чоловічих пристрастей і пороків вийшов трохи більшим – та простять вони автора цієї статті… Отже.

1. Приставати не в самі підходящі моменти: наприклад, поки ти розмовляєш із своїм директором телефоном або миєш посуд.
2. Їсти печиво й бутерброди в ліжку, а потім спати на крихтах.
3. Випивати перед «цим» спиртні напої (напевно, для хоробрості).
4. Попередньо не знімати носки.
5. Залишати синці на шиї.
6. Долонями штовхати голову партнерки вниз…
7. Ненастирливо, «просто так» запитувати три рази на день, як ми ставимося до сексу втрьох.
8. Після закінчення процесу задавати те саме питання: «Ну, як? Ти кінчила?»
9. Викидати засоби індивідуального захисту у вікно на заздрість всім сусідам.
10. І засипати, перетягаючи всю ковдру на себе!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.