Українська порнозірка: Я б ніколи перед камерою не стала готувати борщ

В Україні закон забороняє зйомки і поширення порнофільмів. Зате в сусідніх країнах – це один з найприбутковіших бізнесів. Нерідко зірками таких фільмів для дорослих стають і українки.

Світлана Білан (псевдонім Karina Grand) вже давно є однією з найбільш затребуваних актрис цього жанру. Дівчина народилася і живе в Одесі. Спеціально для Знай.ua вона розповіла про нюанси своєї незвичайної професії, а також про те, що зазвичай залишається за кадром.

– Яким чином ти потрапила у сферу порноіндустрії? Скільки років тобі було?

На початку 2014 року (мені було 23 роки) знайомий оператор з Санкт-Петербурга запросив зніматися для одного Американського продакшена, який мав “філію” в Пітері. Я погодилась. Через кілька місяців, я поїхала підкорювати Європу і з тих пір просто не можу зупинитися.

– Які критерії потрібні для того, щоб потрапити в цю сферу? Розмір має значення?

– Ну, судячи з питання про розміри, то мова йде про критерії для чоловіків. Я правильно зрозуміла? Все дуже просто – має бути вміння добре трахатись і зв’язки у цій сфері. Без зв’язків, хлопцеві так просто в порно не потрапити. З вулиці не візьмуть, навіть якщо у тебе розмір перевищує всі уявні норми.

Звичайно ж, розмір має значення, інакше секс-шопи не були б забиті всякими там збільшувачами і кремами, які нібито подовжують статевий член. Для жінки розмір чоловічої гідності так само має ВЕЛИЧЕЗНЕ значення. Маленький викликає посмішку, а великий …. мммм …. Але якщо відверто, то в цьому плані 99% залежить від енергетики людини. Буває, що член великий, але не та енергетика та не та активність. Якось так.

– Розкажи про свій перший досвід подібних зйомок? У чому була складність?

Читайте також  У Франківську жінку засудили до солідного штрафу за мастурбацію у мережі

– Зовсім-зовсім перший досвід зйомки був удома. З чоловіком знімали для себе. Що стосується вже професійних зйомок, то це сталося в Пітері, у величезній студії на красивому білому шкіряному дивані з молодим, симпатичним актором, яким був знову-таки мій чоловік. Складнощів помічено не було. Усе пройшло ідеально.

– Щоб ти ніколи не зробила перед камерою?

– Перед камерою я не стала б готувати борщ і міняти тампон. Це було б нудно.

– Ти отримуєш оргазм під час зйомок? Чи повинен партнер подобатися?

– Звичайно, оргазм буває. Якщо зйомка відбувається без стопів.

Якщо партнер мені не подобається як людина, то я з ним зніматися не буду принципово, але якщо він нормальний і адекватний хлопець, але природа відпочила на його зовнішності (хоча в порно таке рідко), то це для мене менш важливо.

– Скільки партнерів у тебе було найбільше при зйомці фільму? Як ти борешся з втомою і небажанням зніматися, якщо таке виникає?

– Максимум 4 або 5. Це було 3 хлопця і одна дівчина або 4 хлопця і одна дівчина.

Втома після зйомок? Як правило, втома настає не через саму зйомку, а через кількість часу, проведеного в студії. Найдовша зйомка була у Будапешті для Французької компанії Marc Dorcel, яка тривала 17 годин (з перервами). А взагалі-то гарний секс знімає втому, і бажання ним займатися тільки посилюється.

– Розкажи про своє особисте життя? Я так зрозумів ти заміжня.

– Не дуже люблю розповідати про особисте життя, але вам зроблю виняток. Я маю чоловіка. На даний момент ми 9 років разом. Він “офігенно” ставиться до того, чим я займаюся, тому що ми займаємося цим разом. Ми одна команда! Юххуу! І до речі, я б не називала це роботою. Робота – це коли ти втомлюєшся на заводі, за копійки з ранку до вечора, 30 років поспіль. Швидше за все, порно для мене вже переросло у хобі та стиль мого життя.

Читайте також  Знущання над дітьми колишньої: Чоловік катував прийомних дітей і знімав їх у фільмах для дорослих

Як реагують родичі на твої зйомки? Ти приховуєш те, чим займаєшся?

Я нічого ні від кого не приховую, але і не афішую спеціально. Знайомі та родичі, які дізналися, реагують по-різному. Хто здивувався, хто похвалив за сміливість, хтось почав засуджувати. Я не парюся. Це моє життя і мій вибір.

Світлана точно знає, що люблять чоловікиДе найчастіше проходять зйомки?

– У різних країнах Європи. В Україні закон, на жаль, не дозволяє займатися цим, тому жодного фільму з моєю участю тут знято не було.

– Професія порноактриси дохідна? Скільки в середньому артист подібного жанру заробляє?

– Дохідна. Але якщо порівнювати з видобутком нафти, то ми, порноактори, люди дуже бідні і нещасні. Розміри прайса за зйомку у всіх різні. Залежить від країни, яка знімає, компанії, рейтингу актора, формату зйомки.

Хлопці отримують у середньому за зйомку 500 євро. Дівчата по-різному, все залежить від контракту.

– Розкажи про якийсь смішний або курйозний випадок, пов’язаний з твоєю роботою.

– Був прикол у Празі. Зазвичай, коли у хлопців по 2-3 зйомки у день, їм доводиться приймати віа-гру, але я якось раз помітила, як один хлопець перед зйомкою зі мною, робить собі ін’єкцію … прямо туди … Я запитала для чого він робить цей укол, він відповів, що віа-гра його вже не бере. Але найсмішніше сталося після зйомки. Його член так і продовжував стояти. І знаєте, що він зробив? Знову укол! Я знову запитала для чого він це робить, якщо член і так стоїть. І знаєте, що він відповів? “Це укол, щоб член впав” – у мене від сміху болів живіт.

Читайте також  Двоє прикарпатців знімали порно в режимі "онлайн"

– Чи залишився у тебе інтерес до сексу з коханою людиною?

– Звичайно! Все чудово. Зйомка – це далеко не той секс, який відбувається у звичайному житті. Я навіть скажу більше, що зйомки стимулюють бажання. Ось так!

– Чи думала ти про те, щоб отримати Порно Оскар? Може у тебе вже є якісь нагороди?

-Не думала, але впевнена, що отримаю і не один. Мені пропонували прилетіти у Лас-Вегас для участі в AVN Awards ( “Adult Video News”), але у мене не вийшло тоді з візою.

Українка вірить, що отримає свій Порно Оскар– Ти думаєш про сім’ю? Хотіла б, щоб твої діти знали про твою роботу?

– Сім’я вже є. Я думаю, дитина не буде засуджувати. А ви в курсі, що, наприклад, у США, де порноіндустрія дуже популярна, батьки цього не соромляться і навіть є випадки, коли це стає сімейним бізнесом. Я маю на увазі, що є багато порноактрис і акторів, у яких їхні діти теж знімаються у порно. Не буду називати імена, але в Європі є тато з сином, які спокійно знімаються на одному майданчику, удвох задовольняючи одну дівчину.

– Розкажи про свої плани на майбутнє.

Ой, не розповім. Можу одне сказати – зніматися ще буду. І знімати теж.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.