Франківчанки, які підкорили серця відомих українських чоловіків

Якою повинна бути жінка, аби звести з розуму чоловіка, про якого мріють тисячі жінок? Корінні франківки, які сьогодні є дружинами відомих в Україні чоловіків, розповіли 0342.ua з чого почалася і як розвивалася їхня “зіркова” історія кохання.

Дружина лідера гурту “ТІК” Віктора Бронюка ―Тетяна Бронюк (Удінцева)

Випускниця івано-франківської ЗШ №17 Тетяна Удінцева закохала в себе популярного українського співака Віктора Бронюка з першої секунди знайомства. Історія зустрічі нині ідеальної пари українського шоу-бізнесу розпочалася в 2007 році ― на Дні міста Івано-Франківська.

Ще будучи студенткою Тернопільської академії, Тетяна вела активне професійне життя. На третьому курсі університету стала членом нової команди боулінг-клубу «Панорама Плаза», який лише починав свою роботу. Дівчина пригадує, як тоді здивувалася, що попри знаних і досвідчених спеціалістів у цій сфері, роботу менеджера з організації дозвілля запропонували саме їй. «Власники закладу зробили ставку на молоду команду і не прогадали», ― каже дівчина. Відтоді життя закрутилося…

Тетяна організовувала у клубі різні івенти, шоу-програми, виступи популярних виконавців. Коли цей досвід вже не встигав за можливостями молодої дівчини, на запрошення Володимира Гурського (керівника однієї з найпопулярніших івент-агенцій міста)  почала організовувати грандіозні шоу: дні міст, конкурси краси тощо.

«Ігор тоді поїхав за Ламою до Києва, а мене залишив на своєму місці. Відтоді організацією всіх грандіозних міроприємств у місті займалася я» ― пригадує Тетяна.

На одному з таких ― Дні міста Івано-Франківська ― в 2007 році Тетяна Удінцева запала в душу лідеру гурту «ТІК».

 

Фото: Viva

«До сьогодні чоловік згадує, як тоді намагався сподобатися мені, а я його не помічала. Я ж була настільки заклопотаною, що не думала ні про що, окрім роботи. Коли ти відповідаєш за десяток зіркових виконавців, їхній комфорт і вдалий виступ, то часу більше ні на що не вистачає, ― пояснює Тетяна. ― Наступного дня Віктор здивував мене своїм телефонним дзвінком. Зазвичай, організатори спілкуються з артистами лише під час виступу, коли всі роз’їжджаються, то часу на дружнє спілкування не залишається. А тут Віктор почав розпитувати мене «як справи», завів розмову. І такі телефонні дзвінки продовжилися далі, він намагався вчепитися за кожну ниточку».

Читайте також  У пошуках іноземного щастя Оксана знайшла страшне горе для своєї сім’ї

Наступна зустріч Віктора і Тетяни відбулася також в Івано-Франківську, під час популярної тоді «Кавалєрки». Організатори попросили Тетяну запросити Бронюка в журі, оскільки він мав досвід співпраці з командою «Амік» Маслякова.

«На моє здивування, він одразу погодився, хоча на той момент тема КВК була для нього закритою. ― Пригадує початок стосунків з лідером гурту «ТІК» франківка Тетяна. ― Пам’ятаю, як його продюсер був шокований, що Віктор погодився на таке. В той момент вони готувалися до серйозного концерту і Віктор саме захворів. Так з купою пігулок і червоним горлом він приїхав до Івано-Франківська вдруге. Власне відтоді і зав’язалися наші стосунки. Ми часто зустрічалися в Івано-Франківську. До речі, Віктор за фахом історик, тому робив мені екскурсії рідним містом і його околицями. Потім я деякий час працювала в столиці, ми зустрічалися там.

Так з купою пігулок і червоним горлом він приїхав до Івано-Франківська вдруге.

Віктор Бронюк одразу побачив у Тетяні свою майбутню дружину. Тому з освідченням не затягував. Зробив це через 8 місяців після їхнього знайомства.

«Настав той момент, коли кататися одне до одного вже було не комфортно. Але про одруження тоді я  навіть не думала. Мені було 22 роки, я мала прекрасну роботу, добре заробляла… Але з іншого боку, ловила себе на думці, що з цим чоловіком відчуваю комфорт і безпеку.  ― Розповідає франківка. ― Якось перед Новим роком Віктор зателефонував і сказав: «Ми до тебе приїдемо». Я відповіла, що буду зайнята, бо мала організовувати новорічну вечірку. На що Віктор апелював, що вони зі сватами почекають. Тоді я зрозуміла, що коханий їде свататися. До речі, зробив це він по всіх українських традиціях».

Читайте також  Повістку занесуть на кухню або в спальню: ТЦК отримали безмежні повноваження, що тепер почнеться

«Мої батьки, а особливо бабуся, були в захваті від Віктора. Пригадую, як одного разу Віктор приїхав до нас у гості в переддень бабусиного Дня народження. Я тоді саме прийшла з чергового івент-заходу і була дуже втомленою, тому одразу заснула. Коли прокинулася, побачила, що Віктор пригодував бабусі шикарний святковий стіл з багатьма стравами», ― пригадує знайомство Віктора з своєю родиною Тетяна. ― Відтоді він став її улюбленцем і другим онуком».

 

Фото: прес-служба гурту “ТІК”

Коли прокинулася, побачила, що Віктор пригодував бабусі шикарний святковий стіл з багатьма стравами.

Кохання взяло гору. І амбітна Тетяна залишила перспективну кар’єру в Івано-Франківську та переїхала з чоловіком до Вінниці. Зараз подружжя Бронюків виховує двох діток. Більшість свого часу франківка приділяє саме їхньому розвитку і вихованню.

«Звісно, в мене багато амбіцій щось робити і свого часу я навіть організовувала у Вінниці великі шоу, але поки свою енергію сконцентровую на наших дітях. Вони відвідують багато секцій і гуртків. Після обіду я ― мама-таксі», ― сміється Тетяна. ― Відчуваю, що мушу в них вкласти по-максимуму, адже хочу, щоб вони все спробували в дитинстві. Намагаюся відгородити чоловіка від побутових речей, щоб він був сконцентрований на своїй роботі».

Після обіду я ― мама-таксі

«Зараз експериментую трохи з ландшафтом. Вдома на подвір’ї зробила теплі грядки. Раніше для мене город і вирощування чогось було абсолютно не близьким. А сьогодні я розумію, наскільки важливо привити і дітям любов до природи. Попри те, що вони відвідують екошколу, хочеться навчити їх екологічної культури. Виростити їх чуйними людьми», ― розповідає про основні акценти у вихованні дітей Тетяна Бронюк.

Читайте також  Повертати чоловіків до України будь-якою ціною: чи можливо відбирати майно “втікачів” і мобілізувати тих, хто за кордоном

Найкраще дозвілля для родини Бронюків, за словами Тетяни, приймати гостей. А найприємніші моменти з коханим ― поніжитися вдосталь у ліжку, аби не потрібно було кудись бігти, без метушні.

У вихованні дітей Віктор виконує роль педагога. Коли потрібно провести з чадом серйозну бесіду ― тато пригадує ази педагогічної науки, яку вивчав у виші. «Він для діток авторитет», ― підсумовує Тетяна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.