Справжня збройна драма розгорнулась у львівському кафе

Напередодні в одному із кафе у центрі Львова раніше судимий погрожував відвідувачам пістолетом, а потім хотів покінчити життя самогубством. Про це повідомляє патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook.

“При вході до закладу інспекторів, які прибули на місце події, зустріли два очевидці, які повідомили, що в кафе є чоловік, який одягнувши балаклаву почав до них зачіпатися та погрожувати предметом схожим на пістолет. Згодом він здійснив неприцільний постріл з нього. Свідки вказали, що у чоловіка на зап’ясті лівої руки зроблене татуювання у вигляді слів. Патрульні зайшли до закладу та помітили чоловіка, який намагався вийти. В нього на руці було татуювання також він тримав балаклаву тому патрульні попросили чоловіка викласти все що він має при собі. У нього виявили ніж в чохлі, який поклали у рюкзак і відклали у бік, пістолета не було. Чоловік поводився спокійно, запевнив, що заборонених предметів при собі не має. Він пред’явив паспорт та заперечив свою причетність до вищезгаданої події”,– розповіли правоохоронці.

Щоправда згодом зловмисник вихопив ніж та приставив собі до зап’ястя, а потім горла.

“Він почав кричати, що знову не сяде до тюрми та краще здійснить самогубство. Один із патрульних почав говорити з чоловіком та відмовляти його від цього, водночас його напарник підійшов ззаду, відвів руку від горла чоловіка та вибив ніж. Його затримали та застосували кайданки. Під час затримання з одягу затриманого вилетів патрон”,– додали у пресс–службі поліції.

Крім того, неподалік місця інциденту правоохоронці знайшли пістолет. Зауважимо, що на місці події працювали слідчо–оперативну група та експерта–криміналіст. Також, патрульні з’ясували, що 26-річний чоловік, якого доправили до Галицького відділу поліції, відбував 4–річне покарання за крадіжку та хуліганство зі застосуванням зброї, проте вийшов достроково.

Читайте також  Лікар зі Львова розповів про важкі ускладнення після COVID-19: з'являються тромби

Попередня кваліфікація вчиненого правопорушення – хуліганство, вчинене із застосуванням холодної чи вогнепальної зброї за ч.4 ст.296 ККУ. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.