Гроші важливіші. Франківчанку заблокували в популярній спільноті, бо шукала донорів

Франківська активістка Людмила Лінник обурена, що в одній із найбільших франківських спільнот “П’яний базар (бомжик)” у Facebook її заблокували за пости про пошук донорів.

В Івано-Франківську часто шукають донорів для важкохворих дітей. Найшвидше це робиться через соцмережі, адже ними користуються багато людей. Проте, як виявилось адміністраторам деяких спільнот байдуже до чужого горя. Про це в мережі Фейсбук написала франківчанка Людмила Лінник.

Мене заблокували на “Бомжику”. Ну, те, що групу хтось купив і все таке – то нормально. Але я там регулярно ставила пости про пошук донорів і звідти реально багато люду відгукувалось, бо група таки велика і переважно – місцеві. Ну, що я можу вам побажати, шановні адміни? Я вам бажаю шукати терміново, на завтра, донора. От і все...”, – написала активістка.

Допис Лінник обурив користувачів соцмереж. Адже виявилось, що створену франківцями спільноту, де понад 62 тисячі учасників, кілька місяців тому продали. Новий власник із Києва вирішив зробити на цьому бізнес і запровадив фіксовану систему оплати за розміщення дописів та перетворив спільноту на закриту групу. Тих, хто з новими правилами не погоджувався у спільноті блокували. Тож відтепер навіть розміщення дописів про порятунок життя не видається можливим.

Франківці ж закликають адмінів до совісті та пропонують не давати їм способів заробити на тому, що є безкоштовним.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.