Вбивці близькості. Не дозволяй рутині зруйнувати своє кохання…

З часом в кожні відносини упроваджується рутина. Ми любимо близьких нам людей, але чому віддаляємося від них. Відносини стають не такими пристрасними, відчуття не такими гострими. Що ж сприяє віддаленню один від одного і як з цим боротися?

Якщо перед вами стоїть завдання – запобігти віддаленню один від одного, або ж знову повернути все навкруги своєї осі, не варто відразу переходити до активних дій у вигляді постійного надзвонювання, щохвилинних sms-сок, бурхливих зустрічей вдома з киданням на шию коханого. Для того, щоб стати знову близькими, досить пригадати про спільні інтереси, зробити щось разом, відпочити і просто розслабитися.

Тому пропонуємо вам 3 способи, завдяки яким ви знову станете ближчі і рідніші один одному.

Романтичний вечір

Для того, щоб провести вдома красивий, незабутній романтичний вечір, вам необхідно спочатку його влаштувати. Почнемо з вечері. Приготуйте її разом. Хай він готує м’ясну страву, а ти – салати, або ж навпаки. По-перше, ви обидва будете зайняті спільною справою, що зближуватиме вас, а по-друге, у вас буде прекрасна, смачна вечеря.

Прийміть разом душ. Зрештою це не дуже оригінально, та зате дуже дієво. Помийте спинку, попестіть один одного. Цілком приємне і корисне заняття.

Подивіться хороший фільм. Саме хороший, і цікавий вам обом, а значить не детектив, і не мелодраму. Для такого випадку підійде легка комедія – це не нудно і піднімає настрій.

Активний день

Час разом варто проводити не тільки вдома, увечері голублячись у ванні, але і вдень, наприклад на вихідні, проводячи активний відпочинок.

Запишіться на заняття в спортивний клуб. І не обов’язково ви обидва повинні займатися на тренажерах або плавати. Кожен може займатися своїм видом спорту, але в той же час ви його відвідуєте разом.

Читайте також  Шлюб із ним буде міцним: названо найвірніший знак зодіаку серед чоловіків

Ще одним ідеальним проведенням часу буде сумісний виїзд за місто. Там ви можете влаштувати собі пікнік, посмажити шашлики, влітку викупатися, позагорати і відчути на собі всю краса життя. Разом!

Можна запросити в гості друзів. В цьому випадку ви обидва готуватиметеся до прийому гостей, а потім, знову таки разом, з ними розважатися. Якщо ж у вас немає бажання для таких активних дій, то можете просто самі сходити в гості.

Секс

Заняття сексом це звичайно добре, щось дуже особисте та інтимне, і це зближує. Але з часом секс стає звичним і вже не так часто викликає гострі відчуття. Тому радимо вам удатися до флірту, а саме: таємним знакам, еротичним sms-кам, листам, компліментам.

Спершу можете придумати азбуку жестів, які розумітимете тільки ви з партнером. Наприклад торкання своєї шиї, поправляння волосся може означати – як же я хочу тебе обняти… зрештою тут все залежить від вашої винахідливості.

Шліть йому еротичні повідомлення. Іноді можна навіть грайливого характеру.

Пишіть йому красиві листи, наароматизувавши листок паперу вашим улюбленим парфумом, і залишивши на ньому пристрасний поцілунок для вашого чоловіка. Робіть компліменти і хваліть один одного, навіть за дрібниці, зате це буде дуже приємно.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: