У Франківську з’явився перший на Західній Україні паті-бус. Фото

13-метровий різнокольоровий Party bus з’явився у Івано-Франківську. В Україні таких автобусів є декілька, зокрема, у Києві, Одесі. Ціна такої розваги – 1200-1500 гривень за годину, залежно від того, на скільки часу замовляють автобус та скільки буде людей.

— На Західній Україні такого взагалі ще не було. Ідею запозичили з-за кордону – дискотеки на колесах дуже популярні у Чехії, Польщі, Німеччині. DiscoBus їздять по великих містах, організовують відпочинок, дозвілля людей і, в принципі, попит на них досить високий в Європі, – розповів керівник проекту Роман Смачило.

У Party bus облаштували лаунж-зону, бар, танцмайданчик, установили караоке, плазмові панелі, “світломузику” та, навіть, шест для стриптизу. Однак проблеми виникнуть, коли ви захочете піти в туалет. Party bus не обладнаний санвузлом, тому, певно, доведеться гукати водію, щоб зупинявся час від часу.

— Туалет не ставили задля економії місця всередині. Зате наш Рarty bus претендує на звання найбільшого в Україні. Клієнти можуть скористатися туалетом на зупинках, які ми робимо, – каже Роман Юрчило.

Їжу та напої відвідувачам доведеться нести свої. Всього Party bus може вмістити 20-25 людей. Ідейники проекту також кажуть, що автобус обладнаний спеціальною системою, яка пом’якшує наслідки потрапляння колеса в яму. Тому під час руху автобуса на дорогах ви розіллєте шампанське і не впадете.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.