У ДТП потрапив соліст всесвітньо відомої групи

Лідер групи Bad Boys Blue Джон МакІнерні потрапив в ДТП на трасі Новосибірськ-Томськ. Про це повідомляє “Інтерфакс” з посиланням на менеджера музиканта Тараса Волковинського.

“У суботу вранці по дорозі до Томська наш автомобіль зіткнувся з вантажівкою, яка перекрила частину проїжджої частини. В результаті зіткнення Джон зламав стегно, йому надали першу допомогу в Болотному, після чого доставили в Томськ, де успішно прооперували”, – сказав Волковинський.

На його думку, ДТП сталася через погану видимість і слизьку дорогу.

“Водій до останнього намагався уникнути аварії, але, на жаль, наш автомобіль боком врізався в фуру. Всі крім Джона отримали незначні садна і забиті місця”, – пояснив співрозмовник агентства.

“На жаль, Джон не зміг взяти участь в концерті, який відбувся в суботу в Томському “Палаці спорту”. Тепер він планує вранці в понеділок вилетіти в Москву, а звідти – до Варшави”, – додав Волковинський.

Bad Boys Blue – євродиско-група, утворена в Кельні в 1984 році, яка за свою історію випустила близько 30 популярних синглів, що потрапили в чарти багатьох країн світу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: