Накипіло. Своїм постом, хочу поділитись з мамами, аби ви ніколи не потрапляли в такі ситуації – пост львів’янки розбурхав мережу

Накипіло . Своїм постом,хочу поділитись з мамами, аби більше слідкували за своїми чадами і ніколи не потрапляли в такі ситуації . Адже крім вас ваші діти нікому не потрібні .

Отож вчора вечером , покупавши сина , ми увімкнули йому колискову . Спати йому не хотілось , тому він вирішив собі потанцювати . Дитині 2 роки . Він танцює а ми тішимося . Закрутилась голова і впав прямісінько на кут желізного каркасу до ліжка . Коли я взяла його на руки , побачила що все обличчя залите кров’ю . Син практично ніколи не хворіє. Проблем у нас ніяких не було , тому цей випадок , вибив все з під ніг . Ми з чоловіком розгублені . Хоча обоє не діти . Стараємось зупинити кровотечу – розсічення на чолі, доволі серйозне . Син кричить . Тішилася одному – шо при свідомості .

Викликаєм швидку . Живем на мікльоша ( арена Львів ) . 5 хвилин нам задають питання ” скільки років дитині, коли впав , як сильно плаче , чи при свідомості , і тд … Я пояснюю , будь ласка , пришліть карету швидкої я на місці поясню все , дитина розсікла чоло і стікає кров’ю ” жінка по ту сторону слухавки , зрозуміла мій стан , сказала чекайте швидку . Чекали 4 хв. Дзвоним. Нам кажуть ” машини на разі нема , а нагадуйте де то є , мікльоша і як то їхати “…ми в шоці , сідаємо в авто і летимо на топольну . Від стрийської до Топольноі ми доїхали за 8 хвилин . Було це в 23:00. Тому хто бачив неадекватів, які їхали на червоне – то були ми.

Приїхали на топольну . В приймальній сидять санітарка , лікар , ще якісь люди . Санітарка каже, ” почекайте” я кричу їй, що не можу ,бо дитина … Лікар бачить всю ситуацію , бере без черги . Кров зупинили . Відправили на рентген . Знову черга . Приходжу до лікарки , прошу щоб взяла позачергово . На що чую ” ви що одна така “? Я пояснюю , що перед мною чоловік з рукою яка болить , він мене пропустив , а в мене дитина , яка щойно стікала кров’ю . На що чую ” тре за дітьми дивитись ” я плачу і мовчу … Нічого не розумію . Чи в зоопарку я , чи в лікарні . Прийшли на рентген ,вона каже “став дитину на стіл , маєш пеленку?”кажу що ні . Вона каже став тоді так , я тоже немаю 🙁 в мене шок . Чоловік знімає свою футболку , і малого ложим на неї . Дякувати богу рентген нічого не показав . Оглянув нас хірург і каже , їдьте на орлика. Зранку треба зашити.

Читайте також  ТОП-11 фактів, яких ви не знали про чоловіків

Приїхали туди . Там все простіше . Вийшов лікар , віком до 30 . Спокійно пояснив ситуацію . Запевнив , нічого страшного не сталось . Просив , щоб я йому довірилася , щоб заспокоїлась. Якось відлягло . Малого взяли на ” операцію ” чоловіку дозволили бути присутнім . Нам все зашили, обробили і тоді пішли формальності . Вік , як впав , що робив і тд . В мене до тепер шок з Топольноі шалений . Так, я розумію така робота , таких як я і мій син в них кілька десяток вдень , але ж як можна забувати про людяність . Йтак знервована мама, яка місця собі не знаходить , як не в черзі стоїть , то їй розказують яка вона мама погана ” за швидку я мовчу взагалі. Тобто нема машини – нема чого жити !?

Від вчора , зробила хороший висновок … Може старші лікарі хороші, ідеальні медики і тд … Співчуття у них нуль . Ти прийшов з проблемою , б’єшся всюди , куди можна , а на тебе плювати . А все тому , що ти така не одна . І не важливо чи 50 чи 2 . В мене просто немає слів .

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.