У Вінницькій області студенти знайшли закривавлене тіло вбитої вахтерки (відео)

3 лютого вранці в Ладижині знайшли вбитою вахтера одного з місцевих коледжів. За фактом загибелі жінки поліцейські відкрили кримінальне провадження.

Як повідомили в прес-службі поліції, близько 7:30 в Ладижинську поліцію надійшло повідомлення про те, що студенти одного з місцевих навчальних закладів в вахтерской кімнаті гуртожитку виявили тіло 67-річної жінки з ознаками насильницької смерті.

Працівники поліції спільно з колегами з Головного управління Національної поліції провели слідчо-оперативні роботи і затримали підозрюваного у вбивстві вахтера в гуртожитку аграрного коледжу Ладижина.

Як розповів керівник Головного управління Національної поліції Юрій Педос, на місці події працювала посилена група працівників обласної та місцевої поліції. Особу підозрюваного в скоєнні злочину оперативники затримали протягом кількох годин. Ним виявився 23-річний житель Кривого Рогу. Молода людина раніше судима за скоєння крадіжок та угону автотранспорту. Звільнившись з місць позбавлення волі, працевлаштувався на одному з підприємств в Ладижині і проживав в гуртожитку, де працювала загибла.

Слідчо-оперативною групою на місці події було встановлено, що вночі між загиблої і одним з мешканців гуртожитку стався конфлікт. В одній з кімнат двоє чоловіків розпивали спиртні напої і вели себе шумно. Жінка зробила їм зауваження і пішла на вахту. Одного з чоловіків обурило, що жінка підвищила на них голос, і він пішов помститися. Зловмисник зайшов до кімнати вахтера і кілька разів ударив її в голову. Пошкодження виявилися смертельними. Повернувшись до своєї кімнати, щоб приховати сліди злочину, зловмисник виправ від крові свій одяг. Вранці, коли приїхала швидка допомога і поліція, він пішов на роботу на Ладижинську ТЕС, де працював робітником. Там, на робочому місці, його затримали поліцейські.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

Читайте також  Усміхався і не хотів, щоб його знімали: стрілець Артемій Рябчук розповів, як убивав своїх товаришів по службі (відео)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.