Мама постійно знаходила комах біля ліжечка свого малюка. І незабаром виявила щось шокуюче (фото)

Молода пара, Рейчел Стотт, 26 років, і її чоловік, Адам, 31 рік, живуть в Стокпорті, Манчестер. Під час чергового прибирання будинку вони виявили поруч з ліжечком свого новонародженого сина Лео якихось комах.

Вони прокип’ятили всю постільну білизни, купили спеціальні інсектициди проти шкідників, продезінфікували будинок – але нічого не допомагало!

Жуки в ліжечку

Рейчел розповіла про це своїй тітці, а та сказала перевірити плетене ліжечко, в якому і спав малюк. Як тільки чоловік і жінка розкрили нижню частину ліжечка, звідти вибігли сотні комах.

За словами Рейчел: «Я трохи не знепритомніла від сорому, що піддавала життя свого малюка небезпеці».

– Я не могла повірити, що мій син весь час спав так близько до комах. У мене більше немає сил уявляти собі, що б могло статися, якби комахи почали кусати мого сина.

Рейчел купила плетений кошик в супермаркеті «Тesco» прямо перед народженням Лео. Вона може навіть довести, що весь цей час ліжечко лежало в упаковці.

За словами жінки: «Жуки стали з’являтися через кілька днів після того, як ми дістали ліжечко з упаковки і поклали в неї нашого сина.

Адже це ж було абсолютно нове ліжечко. Як таке могло статися?”

Ці клопи харчуються кров’ю

Всі ці клопи були огидними. Ми годинами виганяли їх з дому, відкривши всі вікна і двері. Вони були розміром з мурашок.

Я відразу ж відчула полегшення, коли знайшла джерело. Але я до сих пір не можу пробачити себе за те, що піддавала небезпеці життя нашої дитини.

Рейчел сказала: «Тепер я лише хочу мати можливість розслабитися і насолодитися першим Різдвом нашого сина. Я сподіваюся, що в майбутньому ні в одних батьків не буде подібного випадку.

Читайте також  Одна з країн Європи заявила, що "ніколи не видасть" чоловіків з України, які втекли від мобілізації

«Але я цю історію так не залишу. Я обов’язково з’ясую, хто виробляє ці ліжечка, і де вони зберігаються? ».

Розлючена мама, звичайно ж, поскаржилася керівництву того магазину, де вона придбала те саме ліжечко. І ось, яку відповідь вона отримала: «У нас дуже високі стандарти в справі збереження і безпеки нашої продукції. Ваш випадок – одиничний. Звичайно ж, це наша вина, і ми приносимо Вам свої вибачення. Разом з нашим листом ми подаруємо Вам ліжечко і м’яку іграшку для Вашого сина.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.