Жіночий гнів — дефіцит кохання

Жіночі негативні емоції можуть бути перешкодою для всіх. Чоловікам дуже важко виносити істерики жінок. Жінки бояться своїх власних емоцій, тому що емоції абсолютно божевільні, сильні і здатні налякати кого завгодно – чоловіка, подруг, сусідів. Тому давайте розберемося що з цим робити.

Для початку треба зрозуміти, що саме це явище випливає з різниці між чоловічою і жіночою природою. Чоловіки і жінки відрізняються – це видно по будові фізичного тіла. Але фізичне тіло – воно будується навколо більш тонких тіл, психічного каркасу. І психіка у чоловіків і у жінок так само кардинально різна. В основному всі труднощі в спілкуванні якраз йдуть з нерозуміння своєї власної природи і абсурдних вимог до природи протилежної. За фактом жінки можуть вимагати від чоловіків годувати грудьми, а чоловіки вимагати носити на собі мішки з піском. Тільки це не так наочно, тому що психічні процеси оком не помітні.

Головна відмінність психіки чоловіків і жінок в тому, що чоловік має розумну природу, а жінка чуттєву. Тобто чоловічий світ обертається навколо ідей, логіки, фактів, а жіночий навколо – почуттів, відчуттів і емоцій.

З цієї відмінності виходять їхні основні здібності.

Чоловік схильний до стабільності у своєму психічному стані, самовладання – це дозволяє йому розумно діяти, не відволікаючись на емоції, бути ефективним діячем в матеріальній сфері. Але він не схильний до емоційного серцевого спілкування, через яке передається любов. Тобто чоловік він ніби сухуватий, черствий, не вміє висловлювати і приймати почуття – це його ціна за розумність і ефективність діяльності.

Жінка схильна до сильних почуттів і емоцій, тобто апріорі не стабільна у своєму настрої – але вона вміє висловлювати і приймати почуття, будувати особисті стосунки, близьке спілкування серед родичів, може всіх розуміти добре. Жінка – вона чуттєва, емоційна, у неї майже немає самовладання, їй важко концентруватися на чомусь – це її ціна за здатність добре приймати, накопичувати і віддавати любов.

Читайте також  ​Відрізняються підступним і шкідливим характером - топ-5 найбільш злих знаків Зодіаку

Тепер, дорогі жінки, давайте Вашу особисту ситуацію протестуємо? Чесно відповідайте собі – Ви боїтеся своїх негативних емоцій? Приходять думки, що ось якщо “розгніваюся” то й чоловік теж розгнівається або образиться, подруга злякається і т. д.? Якщо “так”, то пора міняти. Якщо “ні” – Вам дуже пощастило.

Як ми бачимо з опису жіночої природи, жінки дуже емоційні. Це означає, що у жінок відсутня можливість носити в собі “дефіцит любові”. Негативні емоції – це продукт дефіциту любові, це значить, що у нас немає сил взяти щось в реальності адже це вимагає від нас любові (у вигляді терпіння), а її просто немає зараз. Якщо гнів лякає – жінка намагається його стримувати, контролювати, пригнічувати. Але це суперечить її природі і її успіх в цій справі означає одне – вона пригнічує свою емоційність, і втрачає здатність сильно відчувати, а отже втрачає можливість ефективно брати, накопичувати і передавати любов. Тобто вона стає як чоловік – серце сухе, потім навіть цинічне стає, здається, що любити взагалі не може, зате в роботі ефективна і стабільна. Але справа в тому, що в жіночому тілі щастя “по-чоловічому” не буде. Тому що сам посил до такого жіночого характеру – в дефіциті любові і неприйняття своєї природи і своїх глибинних потреб. З дефіциту любові ніякого щастя не народитися ніколи. Тому що любов і є щастя. Нас робить щасливим рух любові через нас.

Що ж робити?

По-перше, чесно подивитися де Ви любов берете і куди віддаєте. Любов рухається в спілкуванні. Якщо негативу багато в житті, значить віддаєте більше ніж берете, тобто сприятливого спілкування менше, ніж несприятливого. Сприятливе спілкування – коли Ваш настрій стає кращим, несприятливий – коли гіршим. Несприятливе спілкування краще по максимуму виключати, крім того, яке пов’язане з нашими обов’язками (для жінки – це сім’я і близькі люди, робота обов’язком не є).

Читайте також  Імперія, про яку мріє Путін ...

Негативні емоції у жінки (крім особливих жіночих днів божевільних гормонів) – це сигнал, що життя не в те русло йде, що любов іде в порожні справи і погане спілкування і життя скоро дасть тріщину оскільки всі близькі без любові, просто озвіріють. Подумайте над балансом Вашого життя – без любові близькі люди зійдуть з розуму, при будь-якій кількості грошей в самому комфортабельному замку, а потім і Ви з ними разом.

По-друге, перестаньте збирати дефіцит. Ви прекрасно розумієте, що істерика дуже важка для всіх хто поруч. Істерика це такий крик про допомогу – “мені терміново потрібно багато любові, дайте хто-небудь!” Витерпіти її – значить дати жінці кохання, психічну силу свою. Істерика це дуже вже великий дефіцит, коли “діра” стала величезною. Щоб її разом закрити треба багато любові мати, а щоб при цьому зберегти незворушність – ще й дуже сильний розум. Цим зараз нікого не вчать і тому мало хто вміє. Тому починати вчити чоловіка цього треба з малого дефіциту, з дуже малого. Сильний розум – означає здатність незворушно слухати неприємне. Чим сильніший розум і більше любові у чоловіка – тим довше він може спокійно слухати неприємні речі. Тому треба перестати накопичувати дефіцит до стану істерики, і помаленьку відкривати серце своєму чоловікові щодня. Ввечері, коли в нього гарний настрій, коли він вже став домашній і теплий (зазвичай треба допомогти це зробити, розтопити серце його своєю любов’ю) – розповісти йому про свій день, що хорошого було, як ніготь зламала. Він, звичайно, думає, що Ви дурниці всякі говорите, радити почне. Але якщо він хвилину Вас навіть слухав – дякуйте йому за турботу, говоріть як важливо, що він Вас вміє слухати. Чоловік хоче чути подяку, подяка це любов, тому він поступово буде хотіти слухати більше. Так розвивається його розум, навіть якщо він сам цього не розуміє. Та здатність слухати розвивається. У підсумку коли він зміцніє він зможе і істерику Вашу вислухати. По голові погладить і скаже: “Все добре, мила”. І тоді страх гніву повністю зникне. Тільки сльози щастя і шквал любові до нього.

Читайте також  Українські медики отримали можливість самостійно виявляти нові мутації коронавірусу

Треба тільки пам’ятати, є дві умови для того, щоб чоловік слухав – розум (тут нічого не вдіяти, лише поступово розвивати допомагати), і гарний настрій (тобто щастя всередині є). Спочатку треба допомогти чоловікові стати добрим, а потім тільки про зламаний ніготь розповідати. Якщо він тільки прийшов з роботи (любові значить немає, стан діловий та бойовий), а Ви йому про зламаний ніготь з порога або відро зі сміттям – він вибухне швидше за все. Тому, що це абсолютно шалено вимагати хоч краплю кохання від чоловіка (у вигляді терпіння) коли у нього йоо настільки мало, що сили розуму не вистачає самовладання зберігати. Чоловік тоді кохання піде черпати в інше місце, перед приходом додому, і Ви цьому раді не будете адже і слухати буде там вчитися і піклуватися теж там буде.

Якщо Ви жінка і виявили у себе сухе серце, яке не чутливе зовсім – пора серйозно задуматися. Сухе серце у жінки це значить – добре працювати у зовнішньому світі, подруг немає, “дружба з чоловіками”, ділові стосунки з усіма, цинізм. Тут порятунок тільки в духовному житті, вчиться бути жінкою, вчіться будувати особисті відносини з близькими, заводити подруг і вчитися з ними спілкування чуттєвого й емоційного, танці, співи, рукоділля.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.